Početna FOTO / VIDEO RAZMIŠLJATE O KUPOVINI NOVOG FOTOAPARATA? PROBAJTE MODEL BEZ OGLEDALA

RAZMIŠLJATE O KUPOVINI NOVOG FOTOAPARATA? PROBAJTE MODEL BEZ OGLEDALA

Možda mislite da kamera na vašem telefonu pravi izvanredne slike – i možda je to tačno. Ali bez obzira na to koliko je sposobna kamera na vašem smartfonu, kvalitet fotografija koje ona pravi ne može ni približno da se poredi sa kvalitetom koji dobijate sa pravim fotoaparatom.

ATV & NAUTICA 2020

blank

Sony Alpha A7III

ATV & NAUTICA 2020

Sony je pionir fotografije punog formata bez ogledala, a ova kompanija ima i najširu ponudu objektiva.
Sa početnom cenom ispod 2.000 dolara, model A7III je Sony fotoaparat punog formata sa kojim ćete dobiti najbolju vrednost za svoj novac.

Ovaj fotoaparat koristi Sony E-Mount objektive, koji mogu da rade i na Sony NEX i a6000-series modelima. Autofokus na modelu A7III je izuzetno brz i precizan, i ima sistem koji prati oči subjekata kako bi lica bila uvek u oštrom fokusu.

Sony je imao tri generacije fore da ispegla nedostatke u tehnologiji za fotoaparate bez ogledala, dok Canon i Nikon izbacuju tek prve generacije svojih aparata sa ovom tehnologijom. Ovaj fotoaparat pravi savršene slike u „auto“ režimu, meni je odlično odrađen a fotoaparat se sa neverovatnom lakoćom povezuje sa smartfonom.

Jedna mala zamerka je to što ne možete da vidite LCD ekran na zadnjem delu fotoaparata dok nosite polarizovane naočare za sunce, a rezolucija elektronskog tražila je primetno niža od rezolucije kod druga dva fotoaparata sa ovog testa.

Stabilizacija slike u 5 osa omogućava vam da dobijete oštre, nezamućene fotografije sa bilo kojim objektivom, čak i kad pravite slike pri slabom osvetljenju, sa manjim brzinama zatvarača i bez pomoći stativa.

Dual-card slotovi znače da ako pokušavate da ovekovečite neki trenutak i memorijska kartica vam zakaže, imate rezervnu koja je već spremna.

Leave a Reply