Početna Trends „Rediscover Music“ proslavlja svoju petu veličanstvenu godišnjicu

„Rediscover Music“ proslavlja svoju petu veličanstvenu godišnjicu

Ponovno pokretanje brenda Technics bila je pitanje srca za ljubitelje, inženjere i menadžment

Technics oživljavanje – predvođeno muzičkim ekspertima

Od izistinskih muzičkih entuzijasta za izistinske muzičke entuzijaste

Predvodnik ovog uskrsnuća je direktorka Technics projekta, Michiko Ogawa, vodeći ekspert u psihoakustici kao i istaknuta džez pijanistkinja.

Njen pedigre i entuzijazam oslikavaju Technics brend – ona je bila ključna u razvoju prvog na svetu ultratankog zvučnika sa velikom dijafragmom, modela Technics AFP1000 u 1988, koji je koristila Bečka državna opera.

Ogawa je takođe imala izuzetno uspešnu komplementarnu karijeru kao profesionalna muzičarka i objavila je 14 CD-a, a takođe je svirala na mnogim prestižnim događajima globalno, kao što je nedavni nastup sa Kansai filharmonijskim orkestrom u Osaki.

Technics proizvodi ne proizvode samo zvukove, već igraju kritičnu ulogu u okruženju ljubitelja muzike, obuhvatajući slušaoca živom i dinamičnom muzikom.

Kamen temeljac Technics-ove filozofije za hi-res eru je nezaustavljiva potraga za onim što Technics naziva Konačni zvuk (Definitive Sound), koji prema rečima gđe Ogawa sačinjava ‘Dinamika živahne muzike, tišina koja oduzima dah i napetost muzičkih nastupa. Energija instrumentalista i inspiracija pevačevog glasa.’

Ona takođe ističe: ‘Nikada nećemo prestati da težimo postizanju konačne suštine muzike.’

Leave a Reply