Početna Trends „Rediscover Music“ proslavlja svoju petu veličanstvenu godišnjicu

„Rediscover Music“ proslavlja svoju petu veličanstvenu godišnjicu

Ponovno pokretanje brenda Technics bila je pitanje srca za ljubitelje, inženjere i menadžment

Bezvremeni dizajn u svakom detalju

Inovacije za digitalno doba

Kada se Technics vratio pre pet godina, počeo je sa jednostavnim, snažnim portfoliom koji se sastojao od proizvoda Reference Class R1 i Premium Class C700.

Oba ova proizvoda nosila su prve plodove Technics-ovih inovacija za digitalno doba, inovacija kao što je JENO engine koji je konačno prevazišao probleme u vezi sa šumom i izobličenjem.

Ostale revolucionarne suštinske tehnologije, koje Technics nastavlja i danas da koristi i usavršava, uključuju: LAPC (Load Adaptive Phase Calibration – kalibracija faze u skladu sa opterećenjem); Technics Digital Link; tiha napajanja energijom velike brzine; arhitektura digitalne izolacije šuma; generisanje takta napajano baterijom; optimalno aktivirani sistemi kola i fazni precizni drajveri – lista se samo nastavlja…

Ove ključne tehnologije omogućile su Technics-u da isporuči signale više rezolucije do zvučnika i da postigne reprodukciju zvuka koji je blizak koliko god je to moguće situaciji da stvarni umetnik nastupa u sobi sa slušaocem.

Tehnički direktor Tetsuya Itani svojevremeno je rekao: ‘To je bilo unapređeno pomoću koncepta Technics koaksijalnih zvučnika kako bi se suzio fokus zvučnika. Nove tehnologije kao što je obrada signala signal radi optimizacije karakteristika audio-signal-do-zvučnika konstantno će biti razvijane kako bi ispunile nove zahteve zvuka visoke rezolucije.’

Leave a Reply