Početna Trends „Rediscover Music“ proslavlja svoju petu veličanstvenu godišnjicu

„Rediscover Music“ proslavlja svoju petu veličanstvenu godišnjicu

Ponovno pokretanje brenda Technics bila je pitanje srca za ljubitelje, inženjere i menadžment

Usmeravanje baštine i inovacije u prelepe, popularne proizvode

Poštovanje prošlosti i prihvatanje budućnosti pomoću holističkog portfolija

Reference Class R1 i Premium Class C700 konsolidovani su dodavanjem šest novih modela u 2016. uključujući nestrpljivo očekivano ponovno rođenje klasičnog SL-1200 direct drive gramofona.

Nova klasa Grand Class dodata je u 2016. u obliku ST-G30 muzičkog servera i SU-G30 mrežnog audio pojačala, dok je Premium Class poželela dobrodošlicu svojim prvim OTTAVA modelima, SC-C500 kompaktnom sistemu i SU-C550 mrežnom pojačalu.

Tokom protekle dve godine Technics je rafinisao G seriju kroz SU-G700 pojačalo (zajedno sa privlačnim VU-metrima) i SB-G90 podnostojećim zvučnicima – koji su savršeni partneri za SL-G700 SACD plejer i mrežni strimer, koji kreće u prodaju na leto ove godine.

Isto tako, Premium Class C serija evoluirala je u SC-C70 kompletni sistem i SC-C50 sistem bežičnih zvučnika, a oba su predstavljena na HIGH END audio događaju u Minhenu.

Suštinske Technics-ove inovacije koje su u srži proizvoda Premium Class C uključuju te zadivljujuće tehnologije JENO engine i LAPC, kao i Technics-ovu vlasničku Space Tune kalibraciju sobe i genijalni akustični raspored.

Krajni efekat je bogat, toplo teksturisani zvuk sa izvanrednim detaljima.
Pridružujući se C seriji na ovogodišnjem HIGH END događaju je novi mlađi brat modela SC-C50, model OTTAVA SC-C30.

Sledeći slavne korake modela SL-1200, prethodne dve godine su obe posvedočile predstavljanje novousavršenih gramofona uključujući SL-1000R, što je kulminiralo u modelu SL-1210MK7 iz 2019, koji ima tonsku ruku visoke osetljivosti, direct drive motor bez jezgra, kruto kućište i izolator visoke moći prigušivanja, pružajući nenadmašnu stabilnost.

Technics-ova ekspertiza u DJ gramofonima logično se prenela i na Hi-Fi arenu kroz istovremeno predstavljanje prvog Premium class gramofona, modela SL-1500C.
A tu su i dva nova para slušalica za nošenje na uhu, EAH-F50B i F70N.

Osvojivši niz upečatljivih recenzija širom sveta nakon svog ponovnog pojavljivanja, Technics se brzo ponovo uspostavio kao omiljeni brend među DJ-evima kojima je potrebna vrhunska kontrola gramofona i svestranost.

Isto tako, audiofili koji su žudeli za najfinijom reprodukcijom muzike sa najsuptilnijim nijansama, visokom preciznošću i zaista obuhvatajućom prostornom ekspresijom, prihvatili su uverljiv stil i suštinu novog Technics-a.

Leave a Reply