Početna Privatni korisnici Rezervišite svoj Huawei P20

Rezervišite svoj Huawei P20

blank
ATV & NAUTICA 2020

Nakon premijernog predstavljanja u Parizu, Telenor korisnici će moći da rezervišu jedan od trenutno najnaprednijih uređaja na tržištu – Huawei P20.

Svi zainteresovani mogu da izvrše rezervaciju uređaja putem www.telenor.rs do 4. aprila, a prve isporuke se očekuju u periodu od 5. do 12. aprila 2018. godine. Drugi telefon Huawei P20 serije – Huawei P20 Pro, biće dostupan korisnicima u direktnoj prodaji, od sredine aprila 2018. godine.

ATV & NAUTICA 2020

Sa ekranom dijagonale 5,8 inča i zaobljenim ivicama zahvaljujući kojem udobno leži u ruci i do sada neviđenim karakteristikama veštačke inteligencije, Huawei P20 pruža drugačije korisničko iskustvo upotrebe mobilnog telefona. Uz Kirin 970 procesor telefon sam automatski bira odgovarajući režim rada i podešavanja kamere, zahvaljujući čemu je pravljenje profesionalnih fotografija izuzetno jednostavno.

blank

Telenor korisnici koji rezervišu uređaj putem Telenor internet prodavnice do 4. aprila na poklon dobijaju 10 GB dodatnog interneta mesečno u narednih šest meseci, istovremeno prvih 50 očekuju i HUAWEI EnVision Panoramic 360 VR kamera. Ovaj specijalni poklon dodatak važi samo za fizička lica.

Internet dodatak od 10 GB se automatski aktivira 12. aprila (nakon ostvarene kupovine Huawei P20) i obnavlja se u narednih 6 meseci. Nepotrošeni saobraćaj iz promotivnog dodatka se ne prenosi u naredni mesec.

blank

Više informacija o uređaju, procesu rezervacije, kao i uslovima za ostvarivanje prava na poklon pakete, dostupni su na sajtu Telenora.

Leave a Reply