Početna AUTOMOBILI Rođendanski model: Fiat 500 Dolcevita

Rođendanski model: Fiat 500 Dolcevita

blank
Panasonic TV

U skladu sa tradicijom, FIAT će 4. jula proslaviti godišnjicu modela 500, autentičnog italijanskog remek-dela koje je bilo deo procesa motorizacije Evrope pedesetih i koje nastavlja da oduševljava sa rekordnim brojevima danas.

Fascinantni model 500 Dolcevita imaće debi danas u okviru proslave italijanskog brenda.
Prva posebna verzija nove kolekcije otelotvoruje vrednosti italijanskog glamura i životnog stila koji je tih godina započeo i koji obuhvata modu, dizajn, umetnost i estetiku svakodnevnog života, ukus, maštu i uživanje. Ovo su sastojci identiteta i šarma Italije, a model 500 je jedan od njenih najpoznatijih simbola na svetu.

ATV & NAUTICA 2020

Ova godišnjica je još više uzbudljiva jer pada na 120. godišnjicu brenda FIAT, što je obeležje kojim samo nekoliko proizvođača na svetu može da se pohvali.

500 Dolcevita, prefinjena elegancija remek-delo u pokretu

Iste vrednosti su u osnovi autentičnog italijanskog stila koji je u kolektivnom sećanju očuvan u Dolce Vita godinama.
Kao što pristaje bezvremenoj divi, novi automobil nosi ekskluzivnu Gelato White boju, koju ulepšavaju crvene i bele linije po celoj silueti.
Eleganciju naglašava „Dolcevita“ značka od hroma u kurzivu na zadnjem delu, koja savršeno dopunjuje hromirane elemente na haubi, poklopce retrovizora i bočne ukrase sa natpisom „500“.

Izgled upotpunjuju elegantne bele alu felne od 16 – inči sa dijamantskom završnicom, i Skydome stakleni krov u hečbek verziji.
Po prvi put u istoriji modela, opremljen je horizontalnim belo-plavim krovom sa izvezenim logoom „500“, inspirisan ležaljkama na palubi i suncobranima na plaži koji su se mogli naći na italijanskoj rivijeri šezdesetih.

Ista prefinjena elegancija sa osvrtom na svet brodova i plovidbe karakteriše enterijere modela 500 Dolcevita, sa drvenom tablom za instrumente i ukrasima u kontrastu.
Predeo za suvozača savršeno odgovara eksterijeru, i sada je još ekskluzivniji zahvaljujući Frau kožnim sedištima boje slonovače sa izvezenom značkom 500, crvenim cevima i centralnim delom inspirisanim prućem. Boja slonovače pojavljuje se i na ivicama tepiha.
Dostupne su dve konfiguracije, hečbek i kabriolet, a ponuda motora za 500 Dolcevita obuhvata 1,2-litarski motor od 69 KS uparen sa Dualogic automatskim ili ručnim prenosom.

Leave a Reply