Početna Privatni korisnici Samsung gejming monitori

Samsung gejming monitori

blank
ATV & NAUTICA ATV

Novi zakrivljeni monitori CHG90 i CHG70 najavljuju budućnost gejminga. Odlikuju se tehnologijom za unapređenje slike sa visokim dinamičkim opsegom, obično rezervisanom za televizore. U kombinaciji sa ultra-širokim dizajnom modela CHG90 i sastavom kvantne tačke modela CHG70, ova HDR integracija proizvodi realističnu, detaljnu sliku koja video igre reprodukuje upravo onako kako su to i zamislili njihovi dizajneri, te dramatično poboljšava sam doživljaj pri igranju video igara uz jasnije boje i oštriji kontrast.

QLED tehnologija kvantne tačke donosi novo metalno jezgro i podržava oko 125% sRGB spektra boja i 95% standarda za filmove Inicijative digitalne kinematografije (DCI-P3), donoseći izuzetno širok opseg boja.

ATV & NAUTICA 2020

blank

Samsungov model CHG90 postavlja nove vizuelne standarde za monitore namenjene igranju video igara, sa svojom razmerom od 32:9 i 3840 x 1080 dvostruko punom visokom definicijom (DFHD), na ekranu dijagonale 49 inča. CHG90 bukvalno širi vidno polje unutar igre, svojim širokim dizajnom koji nadmašuje standardne dimenzije za ovu industriju, i kao najširi monitor u paleti Samsungovih monitora namenjenih video igrama. Ovaj monitor se može pohvaliti neverovatnom zakrivljenošću od 1800R sa ultra širokim uglom posmatranja, od 178 stepeni, čime se sadržaj može gledati sa bilo kog mesta u prstoru u kome se monitor nalazi. Samim tim, igrači više ne moraju da brinu o logistici, troškovima i smetnjama koje potiču od okvira monitora, što su sve problemi koji se javljaju kada se više monitora spaja u niz kako bi se dobilo šire vidno polje.

Idealan za pucačke igre, trkanje, simulaciju letenja i igre nabijene akcijom, CHG90 kombinuje ubrzano osvežavanje (144 Hz) i odziv od 1 ms za sliku (MPRT) sa naprednom tehnologijom skeniranja na četiri kanala kako bi se smanjilo zamućivanje slike pri kretanju a prikaz slike učinio doslednjim, preko celog ekrana.

Leave a Reply