Početna Broj 199 Samsung IFA 2017: Sasmung kućni aparati: brže i jeftinije pranje

Samsung IFA 2017: Sasmung kućni aparati: brže i jeftinije pranje

ATV & NAUTICA 2020

Revolucionarna tehnologija za veš mašine nazvana QuickDrive, ugrađena u WW8800 model, korisnicima će prepoloviti vreme potrebno za pranje veša. Na podešavanju Super Speed, jedan ciklus pranja svakodnevnog veša završava se za samo 39 minuta, što korisnicima štedi vreme, a da pritom ne ometa učinak pranja, energetsku efikasnost, očuvanje tkanine i trajnost.

ATV & NAUTICA 2020

Samsungova QuickDrive tehnologija skraćuje vreme pranja za 50% i upotrebu energije za 20% a da pritom ne ometa učinak pranja. Njen jedinstveni bubanj Q-Drum se sastoji od velikog, glavnog bubnja i ploče na zadnjoj strani, koja rotira nezavisno od bubnja. Za razliku od konvencionalnih veš mašina koje odeću stalno pomeraju gore-dole u toku ciklusa pranja, WW8800M veš pomera gore-dole u bubnju ali ploča na zadnjoj strani uvodi i pokrete napred-nazad. Time se stvara dinamička akcija koju pokreću dvostruke sile, a koja brzo, nežno i temeljno uklanja prljavštinu obezbeđujući intenzivan i kompletan ciklus pranja.

Kroz ceo ciklus pranja, QuickDrive nudi ceo spektar pametnih funkcija jednostavnih za primenu. WW8800M mašina uz mogućnost povezivanja na IoT, nudi i pametnog asistenta za pranje veša na bazi veštačke inteligencije nazvanog Q-rator, koji obezbeđuje tri mogućnosti za uspešnije pranje veša. Planer pranja (Laundry Planner) omogućava korisnicima da odrede vreme kada će se ciklus pranja završiti, Recept za pranje (Laundry Recipe) donosi automatske preporuke za optimalni ciklus pranja na bazi informacija kao što su boja, vrsta tkanine i stepen zaprljanosti, a HomeCare Wizard prati rad mašine putem daljinskog upravljača.

Leave a Reply