Početna CES 2018 Samsung proširuje liniju premium veš mašina

Samsung proširuje liniju premium veš mašina

Nove veš mašine imaju kraće vreme pranja, QuickDrive tehnologiju i inteligentni pomoćnik Q-rator

Momacki auto – Infiniti HEADER

Kompanija Samsung Electronics je na sajmu CES 2018 najavila novu generaciju veš mašina s revolucionarnom QuickDrive tehnologijom. U skladu sa potrebama i željama korisnika, Samsung je dizajnirao veš mašine koje peru brzo i izuzetno kvalitetno. Novi aparati u poređenju sa dosadašnjim Samsungovim modelima, veš peru temeljno i do 35 odsto brže. Nova mašina za pranje veša sa QuickDrive tehnologijom najnovija je iz linije proizvoda, uključujući activewash mašinu sa gornjim vratima, AddWash mašinu sa prednjim vratima i FlexWash + FlexDry par koji čine mašina za pranje i mašina za sušenje veša.

Inovativne funkcije nove mašine za pranje veša temelje se na QuickDrive tehnologiji, velikom glavnom bubnju i zadnjoj ploči koja se samostalno kreće. Tokom tog procesa stvara se dinamično kretanje koje veš pomera u četiri smera – gore i dole, levo i desno. Na taj način se tokom snažnijeg i intenzivnijeg ciklusa pranja, kojem je potrebno 35 odsto manje vremena od ostalih Samsungovih mašina, brzo, nežno i temeljno pere veš. Osim toga, veš mašina ima mogućnost slaganja s kompatibilnom mašinom, što ih čini idealnim za male prostore.

Samsung 50 godina

Nova mašina za pranje veša može se konektovati na internet, pa je u skladu sa Samsungovim Smart Things ekosistemom. Njen Q-rator, pomoćnik prilikom pranja, ima pametne karakteristike koje pojednostavljuju ciklus pranja:
Recept za pranje veša pruža automatske preporuke za optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i stepenu zaprljanosti prema proceni korisnika,
Planer pranja veša dozvoljava korisnicima upravljanje vremenom završetka ciklusa pranja rublja i skladno tome prilagođavanje postavki ciklusa,
Home Care čarobnjak nadzire mašinu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom i osigurava jednostavna uputstva za održavanje.

Leave a Reply