Početna Događaji CES 2019 Samsung Tech & Lifestyle uređaji za 2019.

Samsung Tech & Lifestyle uređaji za 2019.

Frame i Serif TV uređaji za 2019. godinu kombinuju nagrađivani dizajn sa QLED kvalitetom slike i unapređenim pametnim funkcijama

Momacki auto – Infiniti HEADER

Naslov teksta govori sve, a Samsung Electronics najavio je svoje nove TV uređaje za 2019. godinu – ,,Frame’’ i ,,Serif TV’’, koji će biti izloženi na sajmu CES 2019, najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu početkom januara.

,,Frame’’ i ,,Serif TV’’ spajaju nagrađivani i inovativni dizajn koji se uklapa u svaki stil uređenja doma, sa QLED kvalitetom slike i pametnim opcijama kojima se korisnicima obezbeđuje najbolja moguća funkcionalnost jednog TV uređaja.

Samsung 50 godina

Ovogodišnji model uređaja ,,Frame’’ takođe se odlikuje savršenim kvalitetom slike koji donosi QLED, sa dubljim kontrastima, tamnijim i dubljim crnim nijansama i 100% intenzitetom boje. Sa ovim unapređenjima, korisnici mogu da uživaju u sadržaju u najboljem, premium kvalitetu, kao i u umetničkim delima kada je TV isključen.

,,Serif TV’’ kreiran je u saradnji sa dizajnerima, braćom Ronanom i Eruanom Burujekom, koji se ubrajaju među najbolje industrijske dizajnere, posebno u oblasti nameštaja.

Dobio je prestižnu nagradu za industrijski dizajn 2016. godine, kao i Wallpaper* Design Award u Velikoj Britaniji, dok je u Japanu, iste godine, dobio nagradu za Good Design Award– što ga čini prvim Samsungovim TV uređajem koji je nagrađen ovim prestižnim priznanjima.

U prošlosti, ,,Serif TV’’ se prodavao skoro isključivo u prodavnicama nameštaja i u robnim kućama, budući na to koliko je usmeren na uređenje prostora, ali tokom 2019. godine biće dostupan i kod prodavaca elektronike široke potrošnje.

Leave a Reply