Početna Događaji CES 2019 Samsung Tech & Lifestyle uređaji za 2019.

Samsung Tech & Lifestyle uređaji za 2019.

Frame i Serif TV uređaji za 2019. godinu kombinuju nagrađivani dizajn sa QLED kvalitetom slike i unapređenim pametnim funkcijama

Panasonic TV

Naslov teksta govori sve, a Samsung Electronics najavio je svoje nove TV uređaje za 2019. godinu – ,,Frame’’ i ,,Serif TV’’, koji će biti izloženi na sajmu CES 2019, najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu početkom januara.

,,Frame’’ i ,,Serif TV’’ spajaju nagrađivani i inovativni dizajn koji se uklapa u svaki stil uređenja doma, sa QLED kvalitetom slike i pametnim opcijama kojima se korisnicima obezbeđuje najbolja moguća funkcionalnost jednog TV uređaja.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Ovogodišnji model uređaja ,,Frame’’ takođe se odlikuje savršenim kvalitetom slike koji donosi QLED, sa dubljim kontrastima, tamnijim i dubljim crnim nijansama i 100% intenzitetom boje. Sa ovim unapređenjima, korisnici mogu da uživaju u sadržaju u najboljem, premium kvalitetu, kao i u umetničkim delima kada je TV isključen.

,,Serif TV’’ kreiran je u saradnji sa dizajnerima, braćom Ronanom i Eruanom Burujekom, koji se ubrajaju među najbolje industrijske dizajnere, posebno u oblasti nameštaja.

Dobio je prestižnu nagradu za industrijski dizajn 2016. godine, kao i Wallpaper* Design Award u Velikoj Britaniji, dok je u Japanu, iste godine, dobio nagradu za Good Design Award– što ga čini prvim Samsungovim TV uređajem koji je nagrađen ovim prestižnim priznanjima.

U prošlosti, ,,Serif TV’’ se prodavao skoro isključivo u prodavnicama nameštaja i u robnim kućama, budući na to koliko je usmeren na uređenje prostora, ali tokom 2019. godine biće dostupan i kod prodavaca elektronike široke potrošnje.

Leave a Reply