Početna Privatni korisnici Savršeno tanak i lagan – Sony Xperia Z3+

Savršeno tanak i lagan – Sony Xperia Z3+

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Xperia Z3+ pomaže vam da napravite najbolje fotografije sa Sony superiornom tehnologijom kamere koja je implementirana u prednju kao i u zadnju kameru. Impresivne performanse i izdržljivost baterije omogućavaju vam bržu i dužu konekciju, kako za posao tako i za zabavu. Takođe, jedinstveni Sony vodootporni dizajn osigurava da sve postignete bez obzira na vremenske prilike.

Prelep dizajn, bolji nego ikada
Tanji (6.9mm), laganiji (144g) i savršeno izrađen, Xperia Z3+ pametni telefon nastavlja Sony dizajn priču sa diskretnim, ali impresivnim poboljšanjima. Ne samo što je vodootporan i zaštićen od prodora prašine (IP65/68) što ga čini idealnim za korišćenje u svim situacijama, već dodatnom dizajnerskom doradom Z3+ sadrži i USB ulaz bez poklopca koji olakšava i čini zgodnijim punjenje vašeg telefona. Dodatno, magnetsko punjenje je uklonjeno čime se postiže minimalističniji dizajn. Sa sjajnim završecima na metalnim okvirima, kaljenim staklom i oblim ivicama, Xperia Z3+ pametni telefon prelepo je gledati iz svakog ugla i komforno držati u ruci.

10 saveta Instagram IN PAGE

Z3+ dostupan je u četiri sofisticirane boje prilagođene vašem ličnom ukusu i stilu – klasičnoj crnoj i beloj dodate su nove bakarna i vodeno zelena boja.

Sjajne fotografije svuda
Z3+ nastavlja da nudi najbolje sa Sony Cyber-shot & Handycam tehnologijama, obezbeđujući superiorne performanse kamere i proširujući evoluciju kamere sa zadnje i na prednju kameru.
Zadnja kamera od 20.7MP sadrži Exmor RS™ for mobile senzor, BIONZ™ procesor slike i 25mm širokougaona G sočiva. Kreirajte najbolje fotografije prvi put, svaki put uz unapređeni Superior Auto koji automatski optimizuje podešavanja pružajući najbolju moguću fotografiju i prepoznajući do 52 različita scenarija. Sa novim Gourmet modom, čak će i fotografije hrane biti prikazane u svom najboljem svetlu.

Moćne performanse i baterija koja traje do dva dana
Xperia Z3+ dolazi opremljena ultra brzim Snapdragon 810 octa-core 64-bitnim procesorom koji vam dopušta da pretražujete brže nego ikada i doživite najpovoljnije grafičko iskustvo. Bez obzira da li muti-taskingujete preko Wi-Fi ili najnovije 4G mreže, Xperia Z3+ pruža brzinu koja vam je potrebna. LTE Cat6 i Wi-Fi MIMO podrška obezbeđuje bržu konekciju za bogato, povezano iskustvo sa preko 300Mbps LTE brzinom skidanja podataka u pokretu (prava brzina može se razlikovati u zavisnosti od mreže operatera). Skidajte e-mailove sa attachamentima u sekundama i uživajte u video streamingu bez odlaganja ili neželjenog buffering – a.

Sony Xperia Z3+ će biti lansirana globalno od juna 2015.

Leave a Reply