Početna Privatni korisnici Savršenstvo desetke: NOVI HTC 10

Savršenstvo desetke: NOVI HTC 10

Predstavljanjem najnovijeg pametnog telefona HTC danas otkriva čime je kompanija u poslednjih dvanaest meseci bila zaokupljena iza zatvorenih vrata. Uz razvojni proces zasnovan na povratnim informacijama korisnika, u spoju sa opsesivnom pažnjom posvećenom detaljima, novi HTC 10 pametni telefon donosi sve što se može poželeti od najboljeg uređaja u premijum klasi.

Filozofijom „Power of 10“ koja simbolizuje priznanje za vrhunska dostignuća – najnoviji član HTC familije pametnih telefona donosi spoj vrhunske kamere i zlatnog standarda zvuka, smelog dizajna jednodelnog metalnog kućišta i neprevaziđenih performansi.

Dizajniran do perfekcije
Savršeno izvajan, HTC 10 uvodi novi pristup dizajnu sa smelim linijama kućišta od čvrstog metala. Ivice oborene pod uglom od 45 stepeni savršeno hvataju svetlost i dodatno ističu tanji, elegantniji izgled prednje strane uređaja – u potpunosti od stakla koje se idealno stapa sa metalnim kućištem.

HTC-10_TopPer_GlacierSilver

Strastveni smo kada je reč o sitnim detaljima, i to ne samo u pogledu izbora materijala, na šta posebno obraćamo pažnju kada stvaramo novi uređaj. Na modelu HTC 10 naši dizajnerski timovi stvorili su telefon na kome je i taster za uključivanje predivno izveden, gde zvučnici elegantno izgledaju i još bolje zvuče, a biometrijski senzor prepoznaje otisak prsta iz gotovo bilo kog ugla.

HTC-10_SidePer_GlacierSilverW

Važno je da smo tačno pogodili kako ovaj uređaj treba da izgleda. Projektovan da beskompromisno izdrži svakodnevne udarce, potrese i ogrebotine, HTC 10 je na više od 168 sati podvrgnut ekstremnim temperaturnim testovima u rasponu od hladnih -20 ° C do užarenih 60 ° C , uz više od 10.000 ciklusa testova na padove, savijanja, ogrebotine i podložnost koroziji.

Vrhunska kamera!
Sa modelom HTC 10 isporučili smo, verujemo, najbolju smartfon kameru dostupnu na tržištu. Sa prvim na svetu optički stabilizovanim objektivima i povećanim otvorom blende (f / 1,8) na obe – prednjoj i zadnjoj kameri, novim i većim senzorima, sa 12 miliona naših UltraPixel-a nove generacije (1.55um po pikselu), bržim laserskim autofokusom na glavnoj kameri, širokougaonim objektivom i blicem na prednjoj UltraSelfieTM kameri, ovaj pametni telefon omogućuje snimanje izuzetno oštrih fotografija visoke rezolucije u uslovima slabog osvetljenja – bilo da ste iza ili ispred objektiva.

0780

Uz kameru spremnu za fotografisanje u samo 0,6 sekundi i laserski auto-fokus druge generacije koji omogućava brže snimanje izoštrenih fotografija, to je dovoljno brzo i za rad u režimu višestrukog okidanja (burst mode). Sve postavke su takođe prikladno smeštene nadohvat ruke, dok Pro režim (Pro Mode) i dalje nudi napredne opcije za iskusnije fotografe, uključujući funkcionalnost RAW formata.

Osvojenih 88 bodova na DxOMark testu jedan je od najboljih rezultata ikada zabeležnih sa kamerom nekog pametnog telefona, što je plod desetina hiljada sati provedenih na finom podešavanju svakog elementa kamere za snimanje vrhunskih fotografija i video zapisa.

Leave a Reply