Početna Biznis korisnici Schneider Electric dobio priznanje za pouzdanost

Schneider Electric dobio priznanje za pouzdanost

Schneider Electric je objavio da je APC PowerChute Network Shutdown v4.2, softver za zaštitu napajanja, dobio Nutanix Ready Core Management & Operations sertifikat za razvoj Nutanix ESXi and Hyper-V hiperkonvergovane infrastrukture. Ovo priznanje potvrđuje posvećenost kompanije APC isporukama vodećih rešenja za zaštitu napajanja, pouzdanosti i jednostavnosti za dodatno sofisticirane računarske arhitekture.

Era velikih podataka i interneta stvari (IoT) podstakli su nove potražnje za većom sigurnošću, standradizacijom, izobiljem i upravljanju na granicama mreže. Kao rezultat toga, IT okruženja su postala distribuirana i virtualizovana više nego ikad pre. Modularna i visoko-skalabilna hiperkonvergovana rešenja odgovaraju ovim izazovima nudeći pritom nižu ukupnu cenu vlasništva (TCO) i smanjeno vreme isporuke do tržišta. Ipak, ovi sistemi zahtevaju više nivoe efikasnosti, standardizacije i zaštite, a procesi za osiguravanje partnerima.

Osnaživanje hiperkonvergencije kroz partnerstva

Savez kompanija APC i Nutanix u praksi donosi hiperkonvergenciju kroz usklađena i celovita rešenja koja olakšavaju tipično IT puštanje u rad i upravljanje, omogućujući optimizovaniju i efikasniju implementaciju sistema koji su od ključne važnosti za rešenje. Sertifikovanje kompanije APC, koje se baziralo na strogom testiranju, unapred potvrđuje zajedničku interoperabilnost PowerChute softvera i rešenja kompanije Nutanix. To eliminiše teret odgovornosti partnerima za određivanje kompatibilnosti i integracije komponenata kod hiperkonvergovanih sistema od više isporučilaca, štedeći im i vreme i novac. Dodatno, PowerChute obezbeđuje nivo IT zaštite koja prethodno nije bila dostupna, omogućujući korisnicima sigurnost da će njihova investicija – i njihovi podaci – biti sigurni u slučaju prekida rada.

„Rast veoma kompleksnih IT sistema zahteva da isporučioci rade zajedno kako bi doneli efikasnost, standardizaciju, agilnost i pouzdanost“, rekao je Rob Mekeman, viši potpredsednik za IT kanale i divizije iz kompanije Schneider Electric. „Ovaj sertifikat i partnerstvo sa kompanijom Nutanix predstavlja deo dugoročne posvećnosti kompanije APC isporučivanju najjednostavnijih, moćnih i integrisanih komponenata i rešenja koji su potrebni našim korisnicima da bi se dostigla i podržala pouzdanost u današnjim digitalizovanim, konstantno diversifikovanim i izrazito skalabilnim IT arhitekturama.“

Isporučivanje zaštite napajanja od poverenja

Aplikacije i rešenja zaduženi da ojačaju Nutanix arhitekturu isporuke su nagrađeni Nutanix Ready Core sertifikatom. Rad uz APC uređaje za neprekidno napajanje (UPS) i APC UPS mrežnom upravljačkom karticom, PowerChute Network Shutdown v4.2 obezbeđuje elegantno, automatsko isključivanje koje se odnosi na mrežu, kako bi se zaštitio integritet podataka i smanjile sistemske neaktivnosti u kritičnim situacijama kao što je dugotrajni nestanak električne energije. Softver koji se može konfigurisati preko interfejsa web petraživača, izrazito je skalabilan, i podržava virtualno bezbroj sistema klijenata sa jedinstvenim, opširnim i paralelnim konfiguracijama.

Obezbeđivanje pouzdanosti u povezanom svetu

APC kompanije Schenider Electric je vodeći brend širom sveta za integrisanu IT infrastrukturu i softver. Sa širokom ponudom proizvoda koji pružaju pozdana strujna i pristupna rešenja za IT i komunikacijske tehnologije, APC donosi pouzdanost u povezanom svetu. Sa velikom zajednicom partnera koji prave rešenja za kućne i poslovne mreže, APC štiti ključne informacije i podatke za pojedince i biznise. Nutanix Ready Core sertifikat proširuje jak ekosistem partnerstava kompanije APC i potpomaže obećanje firme da donosi inovativnu infrastrukturu, struju i hlađenje za konvergovana i hiperkonvergovana tržišna rešenja.

Više detalja o savezima kompanije APC možete pogledati ovde. Dodatne informacije o APC PowerChute Network Shutdown v4.2 dostupan je na apc.com.

Leave a Reply