Početna Biznis korisnici Schneider Electric dobio priznanje za pouzdanost

Schneider Electric dobio priznanje za pouzdanost

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Schneider Electric je objavio da je APC PowerChute Network Shutdown v4.2, softver za zaštitu napajanja, dobio Nutanix Ready Core Management & Operations sertifikat za razvoj Nutanix ESXi and Hyper-V hiperkonvergovane infrastrukture. Ovo priznanje potvrđuje posvećenost kompanije APC isporukama vodećih rešenja za zaštitu napajanja, pouzdanosti i jednostavnosti za dodatno sofisticirane računarske arhitekture.

Era velikih podataka i interneta stvari (IoT) podstakli su nove potražnje za većom sigurnošću, standradizacijom, izobiljem i upravljanju na granicama mreže. Kao rezultat toga, IT okruženja su postala distribuirana i virtualizovana više nego ikad pre. Modularna i visoko-skalabilna hiperkonvergovana rešenja odgovaraju ovim izazovima nudeći pritom nižu ukupnu cenu vlasništva (TCO) i smanjeno vreme isporuke do tržišta. Ipak, ovi sistemi zahtevaju više nivoe efikasnosti, standardizacije i zaštite, a procesi za osiguravanje partnerima.

10 saveta Instagram IN PAGE

Osnaživanje hiperkonvergencije kroz partnerstva

Savez kompanija APC i Nutanix u praksi donosi hiperkonvergenciju kroz usklađena i celovita rešenja koja olakšavaju tipično IT puštanje u rad i upravljanje, omogućujući optimizovaniju i efikasniju implementaciju sistema koji su od ključne važnosti za rešenje. Sertifikovanje kompanije APC, koje se baziralo na strogom testiranju, unapred potvrđuje zajedničku interoperabilnost PowerChute softvera i rešenja kompanije Nutanix. To eliminiše teret odgovornosti partnerima za određivanje kompatibilnosti i integracije komponenata kod hiperkonvergovanih sistema od više isporučilaca, štedeći im i vreme i novac. Dodatno, PowerChute obezbeđuje nivo IT zaštite koja prethodno nije bila dostupna, omogućujući korisnicima sigurnost da će njihova investicija – i njihovi podaci – biti sigurni u slučaju prekida rada.

„Rast veoma kompleksnih IT sistema zahteva da isporučioci rade zajedno kako bi doneli efikasnost, standardizaciju, agilnost i pouzdanost“, rekao je Rob Mekeman, viši potpredsednik za IT kanale i divizije iz kompanije Schneider Electric. „Ovaj sertifikat i partnerstvo sa kompanijom Nutanix predstavlja deo dugoročne posvećnosti kompanije APC isporučivanju najjednostavnijih, moćnih i integrisanih komponenata i rešenja koji su potrebni našim korisnicima da bi se dostigla i podržala pouzdanost u današnjim digitalizovanim, konstantno diversifikovanim i izrazito skalabilnim IT arhitekturama.“

Isporučivanje zaštite napajanja od poverenja

Aplikacije i rešenja zaduženi da ojačaju Nutanix arhitekturu isporuke su nagrađeni Nutanix Ready Core sertifikatom. Rad uz APC uređaje za neprekidno napajanje (UPS) i APC UPS mrežnom upravljačkom karticom, PowerChute Network Shutdown v4.2 obezbeđuje elegantno, automatsko isključivanje koje se odnosi na mrežu, kako bi se zaštitio integritet podataka i smanjile sistemske neaktivnosti u kritičnim situacijama kao što je dugotrajni nestanak električne energije. Softver koji se može konfigurisati preko interfejsa web petraživača, izrazito je skalabilan, i podržava virtualno bezbroj sistema klijenata sa jedinstvenim, opširnim i paralelnim konfiguracijama.

Obezbeđivanje pouzdanosti u povezanom svetu

APC kompanije Schenider Electric je vodeći brend širom sveta za integrisanu IT infrastrukturu i softver. Sa širokom ponudom proizvoda koji pružaju pozdana strujna i pristupna rešenja za IT i komunikacijske tehnologije, APC donosi pouzdanost u povezanom svetu. Sa velikom zajednicom partnera koji prave rešenja za kućne i poslovne mreže, APC štiti ključne informacije i podatke za pojedince i biznise. Nutanix Ready Core sertifikat proširuje jak ekosistem partnerstava kompanije APC i potpomaže obećanje firme da donosi inovativnu infrastrukturu, struju i hlađenje za konvergovana i hiperkonvergovana tržišna rešenja.

Više detalja o savezima kompanije APC možete pogledati ovde. Dodatne informacije o APC PowerChute Network Shutdown v4.2 dostupan je na apc.com.

Leave a Reply