Početna Home SnowWhite koncept kompanije LG je nešto kao Keurig aparat, samo za sladoled

SnowWhite koncept kompanije LG je nešto kao Keurig aparat, samo za sladoled

Ili bi bar mogao da bude.

Koncept SnowWhite je mašina koju je napravio LG sa kojom možete sa lakoćom da pravite sladoled u udobnosti svog doma.

SnowWhite je u suštini uređaj sličan Keurig aparatima za kafu, ima sistem kapsula koji vam omogućava da birate osnovu i ukuse za mnoštvo smrznutih poslastica. To znači da nije ograničen samo na sladoled: Mogli biste da pravite i đelato, granitu, sorbet, smrznuti jogurt i još mnogo toga. Još uvek se o svemu govori u potencijalu, zato što LG insistira da je SnowWhite samo prototip – a ovaj koncept je tu samo da pokaže kakve sve uređaje kompanija može da napravi za vaš dom.

SnowWhite bi mogao u jednom trenutku da postane realnost, a ako se to desi, u kompaniji LG kažu da ćete moći da napravite, sladoled, đelato ili bilo koju od gorepomenutih poslastica za dva do pet minuta. Uz to, sistem može sam da se čisti a može da dođe sa ekranom osetljivim na dodir ili fizičkim dugmićima za podešavanje funkcija.

Sada samo možemo još da se nadamo da će LG u budućnosti povezati ovaj aparat sa smartfonima, jer bi to korisnicima dodatno olakšalo život. Mogli biste samo da izvadite svoj telefon i preko aplikacije kažete SnowWhite mašini da vam napravi nešto, i za par minuta bi vas čekao sladoled u kuhinji.

Nikako nije dobro ako hoćete da pobedite lenjost.

Leave a Reply