Početna Privatni korisnici Sony džepni projektor MP-CD1

Sony džepni projektor MP-CD1

blank
ATV & NAUTICA 2020

Uređaj koji staje u šaku može da projektuje sadržaj dijagonale od 120 inča sa udaljenosti od oko 3,5 metra. Ovaj raznovrstan projektor, težine samo 280 grama, odmah pretvara bilo koju površinu u široki ekran i radi gotovo nečujno, što ga čini savršenim za poslovne prezentacije na terenu, video igre, događaje na otvorenom ili filmske večeri sa porodicom.

Živahni ekran projektora koristi DLP IntelliBright tehnologiju, koja poseduje napredne algoritme za obradu slika kako bi se povećala osvetljenost bez povećavanja potrošnje baterije.

ATV & NAUTICA ATV

blank

Jedinstveni dizajn projektora omogućava mu da smanji toplotu i zadrži visoku osvetljenost, a za džepno izdanje uređaj je dobio priznanje iF 2018 Design Award. Osvetljenost od 105 ANSI lumena i ugrađena baterija kapaciteta 5.000 mili amper sati, korisnicima omogućava da projektuju jasne i svetle slike u trajanju do dva sata. Vreme korišćenja može da se produži jednostavnim punjenjem preko standardnog USB-C porta, čak i dok je uređaj u upotrebi, te nema potrebe da nosite AC adapter, koji se ionako lako zaboravlja. Ako se koristi na otvorenom, projektor MP-CD1 lako može da se dopuni preko prenosivog punjača.

blank

Sa super brzim pokretanjem od 5 sekundi i mnoštvom jednostavnih opcija povezivanja preko HDMI veze, sadržaj se može preuzeti iz različitih izvora, uključujući PC ili čak PlayStation i da se podeli sa svima koji su u prostoriji za samo nekoliko sekundi. Ovo eliminiše bilo kakvo narušavanje kontinuiteta poslovnog sastanka, a opcioni HDMI uređaj (dongle) omogućava bežično povezivanje sa raznim uređajima, poput pametnih telefona i tableta za gledanje sadržaja, zahvaljujući istovremenom napajanju sa USB porta na (dongle) čak i tokom projekcije.

blank

Auto keystone korekcija uređaja obezbeđuje prikaz na celom ekranu bez izobličenja, čak i kad se projektuje iz ugla, dok dinamički režim slike povećava optimalnu osvetljenost i zasićenost slika i video zapisa. Standardna utičnica za stativ se nalazi na donjoj strani uređaja što olakšava projekcije na bilo kojoj površini – čak i na plafonu.

Leave a Reply