Početna Događaji Sony Mobile MWC 2018: Telefoni koji će vas zapanjiti svojim mogućnostima

Sony Mobile MWC 2018: Telefoni koji će vas zapanjiti svojim mogućnostima

ATV & NAUTICA 2020

Jedan od nekolicine koji se nije uplašio konkurencije i svoje najbolje izložio na sajmu mobilnih tehnologija, je Sony Mobile. Poznat po kvalitetnim telefonima, sa izvrsnom završnom obradom, upotrebljivim dizajnom i optimizovanim korisničkim okruženjem, Sony nas ni ovog puta nije iznenadio. Prikazao je telefone koji ravnopravno pariraju svima. 


Ekrani su proporcija 18:9, zvuk je stereo, unutra je SD 845, sa dovoljno memorije i poslednjim softverom. 
Oko dizajna se može raspravljati, jer ukusi su različiti. Nama se, sada već klasičan dizajn, sviđa. Oblik prati šaku i telefon dobro “leži” u ruci, a to je sasvim dovoljno. Primena premijum materijala je uvek bio plus, na koji je izlišno žaliti se.

ATV & NAUTICA 2020

Tradicija se u Sony-ju podrazumeva. 

Na putu ka 5G mreži, Sony Mobile radi sa mrežom partnera, kako bi, kada dođe vreme, što šire podržao sve mobilne uređaje. Među partnerima su i Ericsson i Qualcomm. 
Gigabitni LTE je već tu, samo se čeka šira podrška mobilnih operatora. X50 5G modem je u novim Sony telefonima – 1.2 GB brzina  downloada.

Senzor otiska prsta je otišao na poleđinu – ispod kamere – kao i kod većine drugih telefona, kao i kod tri telefona srednje klase koje je Sony prikazao na CES sajmu ove godine. 

XZ2 i XZ2 compact su tu da vas zapanje.


Stereo zvuk je postavljen napred, a sinhronizovane vibracije povećavaju užitak.  

Kamera ima advance motion eye sistem, i 4K HDR snimanje videa. Sadržaj će biti jasno vidljiv u prirodnoj rezoluciji snimanja na svim kompatibilnim uređajima. 
Snimanje u mraku je poboljšano, sa ISO 12800, a malo više sa dodacima. 

Ekrani su od 5.7 , odnosno 5 inča. 

Prodaja se očekuje u narednim nedeljama.

Leave a Reply