Početna Privatni korisnici Specijalna edicija TAG Heuer satova od 50 komada!

Specijalna edicija TAG Heuer satova od 50 komada!

Panasonic TV

TAG Heuer slavi godišnjicu pobede Portugala na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Francuskoj 2016, na fantastičan način!

Kako bi obeležili ovaj važan događaj na kom je Portugal osvojio Evropsko prvenstvo Francuske 2016, TAG Heuer je kreirao limitiranu ediciju od 50 satova u čast portugalskog tima koje im je lično uručio Kristijano Ronaldo, kapiten tima i ambasador brenda TAG Heuer.

Najbolji telefoni 2019

U prijateljskoj atmosferi Cidade do Futebol u Lisabonu, upriličena je zabava na kojoj je predstavljen sat – Special Edition Heuer 01, koji je uručen kapitenu Kristijanu Ronaldu, predsedniku kluba Fernanadu Gomezu kao i treneru Fernando Santosu.

Savremeni sportski model sata nosi boje portugalske reprezentacije – crnu i crvenu sa ponekim zelenim detaljem poput zelenog štepa na narukvici, a na poziciji broja 9h nalazi se logo tima. Fantastični skeletonizovani brojčanik prikazuje Heuer – 01 mehanizam. Na pozadini sata su ugravirani broj limitirane edicije kao i ispis “Euro 10 Julho 2016”.

Model koji je dobio Kristijano Ronaldo poseduje ugraviran igračev srećan broj 7, a svaki igrač dobio je sat sa ugraviranim brojem svog dresa.

“Ponosan sam na pobedu Portugala i želeo bih da se zahvalim TAG Heuer brendu koji je kreiravši ove fantastične satove za sve članove tima, ponovo oživeo emocije.” U znak zahvalnosti, Kristijano je poklonio timski dres i loptu potpisanu od strane svih igrača.

Tako je fudbalska reprezentacija Portugalije osvojila je EURO2016 savladavši Francusku sa 1:0 u finalu, a sada je zahvaljujući TAG Heuer brendu dobila uspomenu za ceo život-prelepe satove koji će svedočiti o njihovom trijumfu.

Leave a Reply