Početna Vesti Stilizovane zveri – Lenovo Legion

Stilizovane zveri – Lenovo Legion

Kompanija Lenovo predstavila je šest potpuno novih Lenovo Legion lap-top, desktop i Cube računara na događaju E3

Panasonic TV

Prošlo je malo više od godinu dana od kada je predstavljen Lenovo Legion, sub-brend posvećen PC gejminu. Sada, na događaju E3, Lenovo najavljuje novu porodicu koju čini šest gejming računara – Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari, T730 i T530 tower računari, kao i C730 i C530 cube računari. Bez obzira na vrstu, ove moćne mašine obezbeđuju neophodnu opremljenost za igranje najpopularnijih igara, od akcijom nabijenih bitki do role-play avantura.

Svaki uređaj dolazi sa unapređenim regulatorima toplote, kako biste ostali “hladne glave” kada amosfera dođe do usijanja, dok vam ujedno pruža spokoj i pomera granice gejming iskustva. Trudeći se da ispune sve potrebe strastvenih gejmera koji građu cene koliko i stil, Lenovo je redizajnirao najnovije računare iz Legion serije od temelja do vrha, tako da sada nude moderan i sveden izgled, stavljajući manji akcenat na blještavu spoljašnjost, a više se fukusirajući na visoke performanse – bez suvišnih ukrasa.

ATV & NAUTICA 2020

Od kancelarije do vaše dnevne sobe – Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari
Novi Lenovo Legion lap-top računari dizajnirani su za moderne gejmere koji su često u pokretu i kojima je laka prenosivost neophodna. Zamislite kako bi izgledalo da za vreme ručka igrate najnoviju hit igru, a u istom danu odradite i važan sastanak. Umesto da žonglirate dva lap-top računara u jednoj torbi, Lenovo Legion Y730 I Y530 ispunjavaju obe uloge u samo jednom uređaju,omogućavajući vam neosetan prelaz sa poslovnog okruženja na igranje. Izrađen od pažljivo obrađenog aluminijuma anodiziranog do sofisticirane gvozdeno-sive boje, Lenovo Legion Y730 može se pohvaliti i ultra-tankim ivicama oko full HD IPS ekrana. Sa druge strane, Lenovo Y530 u boji “Raven Black” ima suptilan ali izdržljiv gornji sloj sa teksturom koja zrači iz centralnog slova “O” u njegovom Legion logo-u. Uz sofisticiran dizajn novih lap top računara, gejmeri više neće morati da brinu o osuđivačkim pogledima tokom poslovnih sastanaka.

Tanji, laganiji i elegantniji nego ranije, novi lap top računari idealni su za one koji žele da budu fokusirani na igru čak i dok se nalaze u javnosti, umesto da privlače pažnju prolaznika neonskim svetlima tipičnih gejming mašina. Umesto toga, Lenovo Legion Y730 i Y530 svojim nesvakidašnjim dizajnom obezbeđuju korisnicima diskretnost potrebnu za igranje njihovih omiljenih igara – čak i kada su u pokretu.

Leave a Reply