Početna Lifestyle TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph

TAG Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph

TL-10 saveta za Instagram HEADER

TAG Heuer je redizajnirao svoj najbolje prodavani model ove godine, kako bi proizveo stilizovan hronograf čiji koreni leže u bogatoj istoriji ovog brenda.

2018. označava 55 godišnjicu iskonske TAG Heuer Carrera kolekcije. Od početka prodaje 1963. godine, ovaj model je postao sinonim za praćenje vremena u automobilskom sportu.

Najbolji telefoni 2019


TAG Heuer je ovaj put predstavio dva stilizovana sata sa TAG Heuer Carrera Calible 16 hronografom i prečnikom od 41 mm: crna verzija sa crnim kaišem i plava verzija sa čeličnim kaišem. Sa crvenim detaljima, boje, kontrasti i položaj brojača nedvosmisleno podsećaju na automobilski sport.

Dva sportska modela, sa starinskim izgledom postignutim upotrebom tri bela brojčanika, koji se jasno izdvajaju od ostatka sata. Jedan brojčanik se nalazi na poziciji „9“ sati, drugi na „12“ a treći na poziciji „6“. Ukrasni prsten je napravljen od keramike i poseduje tahometar skalu – bitna komponenta na automobilskom hronografu.

Crna verzija je ukrašena prelepim kaišem od perforirane kože sa crvenim šavovima. Plava verzija poseduje čeličnu kaiš radi maksimalne udobnosti.

Leave a Reply