Početna Vesti TAG Heuer i Abarth limitirana serija !

TAG Heuer i Abarth limitirana serija !

Povodom Sajma automobila u Briselu 2016. godine Tag Heuer je na press konferenciji 12. januara predstavio automobil “Abarth Competizione by TAG Heuer" specijalnu seriju „595 Competizione by TAG Heuer" limitirane serije od samo 30 primeraka

Panasonic TV

Ovo je model koji slavi dinamiku Tag Heuer satova i Abarth brenda. Svaki automobil ima ugraviran Carrera Chronograph TAG Heuer, a konstrukcija samog automobila razvijena je u saradnji sa vrhunskim timom “Garage Italia Customs”. Sam automobil je inspirisan sportskim i elegantnim luksuznim satom i dostupan je u svim Abarth prodavnicama širom Belgije i Luksemburga.

Saradnja je ostvarena pod vođstvom direktora Tag Heuera, Žan Klod Bivera i vlasnika divizije satova LVMH, a realizacija je izvedena u saradnji sa Garage Customs Italia kojom je rukovodio Lapo Elkan. Tako je stvoren najsavršeniji model Abarth automobila. Njegov 1.4 litarski motor razvija snagu od 180 konjskih snaga i 250 nm obrtnog momenta zahvaljujući novoj turbini i Record Monza izduvnom sistemu.

Najbolji telefoni 2019

Svako vozilo “prati” TAG Heuer Carrera automatic chronograph sat sa ugraviranim logom škorpiona.

Model „595 Competizione by TAG Heuer” kreiran je za one koji su adrenalinski zavisnici i vole ubrzanje od 0 do 100km za samo 6.7 sekundi, a to mu obezbeđuju moćne i bezbedne kočnice Brembo sistema. Ovo je inače prvo partnerstvo brenda Abarth takve vrste. Međutim automobilizam i moto trke su deo nasleđa ili takoreći genetike Tag Heuera. Da li je neophodno da apostrofiramo da je ovaj luksuzni švajcarski časovničarski brend podržavao najveće timove Formule 1, mnogobrojne sportiste, ostvario saradnju sa mnogim legendarnim brendovima automobila?

Leave a Reply