Početna Privatni korisnici TAG Heuer i Aston Martin, novo partnerstvo u svetu automobilizma

TAG Heuer i Aston Martin, novo partnerstvo u svetu automobilizma

Vest o saradnji dva velika imena iz sveta luksuznog časovničarstva i prestižnih automobila, stiže nam sa Sajma automobila u Ženevi.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Aston Martin, simbol britanskog luksuza, klasike i elegancije odabrao je TAG Heuer za Zvanični Sat svog trkačkog tima-Aston Martin Racing.

Švajcarski proizvođač satova vraća se u svet Svetskog Endurance Šampionata.

IFA 2019 IN PAGE

Posetiocima sajma u Ženevi zajedno su predstavili i novi Aston Martin Vantage GTE predstavljajući TAG Heuer boje. Ovaj automobil učestvovaće u narednoj trci 24 Hours of Le Mans.

„Aston Martin praktično deli TAG Heuer DNK – luksuz, kvalitet, lepotu, inovaciju, istoriju, emocije i performanse. Veoma smo uzbuđeni što ćemo sarađivati sa tako prestižnim brendom sa kojim delimo istu strast prema automobilima“, saopštio je Žan Klod Biver, generalni direktor kompanije TAG Heuer.

Sa prestižnim automobilima, ali i trkačkim modelima među najmoćnijim na svetu, Aston Martin od 1913. godine uveličava tradiciju kvaliteta i inovativnosti u svojoj fabrici u Engleskoj. U ovoj laboratoriji sa vizionarskim idejama i radionicama, brend prepoznatljiv svima po svom krilatom grbu, kreirao je neke od najluksuznijih automobila DB serije.

Budući da je Aston Martin i Zvanični Sponzor tima Formula 1 Red Bull Racing, kome je TAG Heuer takođe Zvanični Sat, partnerstvo okuplja tri velika brenda u svetu automobilizma.

TAG Heuer će takođe biti Zvanični Sat superhibridnog električnog Valkyrie modela, trkačkog automobila razvijenog u partnerstvu sa Red Bull Racing naprednim tehnologijama. Kreirano je samo 175 modela, od kojih će samo 150 biti namenjeno drumskom saobraćaju. Ovo je model opisan kao kao najbrži i najnapredniji Aston Martin do sada.

Dinamičnost, avangarda i mnogobrojni noviteti-to je ono što nas čeka kao posledica ovog sporazuma.

Vidimo se 16.juna kada partnerstvo dva brenda otpočinje trkom 24 Hours of Le Mans!

Leave a Reply