Početna Gadgets Tastatura za bolju kontrolu pametnih televizora – Logitech K600

Tastatura za bolju kontrolu pametnih televizora – Logitech K600

blank
ATV & NAUTICA ATV

Zahvaljujući kompaniji Logitech, sada možete da otključate sav potencijal vašeg pametnog televizora, i to sa neverovatnom lakoćom. Naime, ovaj brend je predstavio model K600 – svestranu bežičnu tastaturu koja sadrži i touchpad i D-pad što navigaciju podiže na potpuno novi nivo.

Bilo da surfujete internetom, tražite film ili bindžujete vašu omiljenu seriju, Logitech K600 tastatura za televizor donosi precizne kontrole pri svakom koraku upravljanja.

ATV & NAUTICA 2020

Sa baterijom koja ima životni vek od 12 meseci i bežičnim dometom od 15 metara, Logitech K600 je pametno rešenje za svakog savremenog gledaoca.
Naravno, kompatibilna je sa pametnim televizorima raznih brendova, uključujući Samsung, LG, Sony Bravia, Toshiba, Insignia, i Philips.
Osim toga, ova tastatura radi i sa kompjuterima koji imaju Windows operativni sistem, sa Mac kompjuterima kao i sa iOS i Android mobilnim uređajima.

Kada smo već kod mobilnih uređaja, ako poželite da gledate sadržaj na više od jedne platforme, K600 tastatura koristi Logitech Easy-Switch tehnologiju koja vam omogućava da upravljate sa više uređaja prostim pritiskom na dugme.
Jednako impresivno je koliko touchpad i D-pad olakšavaju navigaciju, biranje i kontrolu.

blank

U prilog besprekornim performansama, K600 takođe nudi i pristupačan, prepoznatljiv dizajn.

Vizuelno, ova tastatura se uklapa sa bilo kojim modernim stilom opremanja prostora.
Fizički gledano, ona je tanka, lagana i jednostavna za držanje.

Ova tastatura ima praktičan raspored dugmića, koji uključuje dugmiće za medije i navigaciju, a dugmići su generalno tihi i ergonomični.
Kada spojite sve ovo, dani kada ste koristili daljinski upravljač praktično istog momenta postaju prošlost.

Leave a Reply