Početna Privatni korisnici „Telenor arena“ prvi Clash Royale turnir u regionu

„Telenor arena“ prvi Clash Royale turnir u regionu

blank
ATV & NAUTICA ATV

„Telenor arena“, prvi turnir u igrici Clash Royale u regionu, održan je u nedelju, a najbolja 64 takmičara iz cele Srbije i Crne Gore imala su priliku da odmere snage. Za turnir se prijavilo više od 2700 učesnika u 89 klanova, dok je za učešće u kvalifikacijama formirano osam klanova koje su činili najuspešniji igrači.

Nakon višečasovne borbe, osam četvrtfinalista iz kvalifikacija se borilo u „Telenor areni“, koja je uživo prenošena na YouTube kanalu i Facebook strani Telenor Srbije. Najbolji među njima je bio Aleksandar Janković iz klana SRB Royal Guard, koji će biti predstavnik Srbije na međunarodnom ClashCon turniru u Los Anđelesu. Drugo mesto izborio je Jovica Đurišić kao predstavnik klana SRB Royal Guard 3, dok je treće mesto pripalo Mlađanu Gadžiću koji se prijavio na turnir bez klana.

ATV & NAUTICA ATV

Turnir „Telenor arena“ organizovan je u partnerstvu sa SuperCell kompanijom iz Helsinkija u Finskoj, koja razvija igrice za mobilne telefone. Od 2010 godine, SuperCell je lansirao četiri igrice koje su stekle svetsku popularnost.

Zahvaljujući Telenor mreži i brzom internetu koji svuda dostupan, korisnicima je omogućeno besprekorno korišćenje digitalnih servisa poput igrica Clash of Clans i Clash Royale u svakom trenutku.

Leave a Reply