Početna Privatni korisnici Tesla Tablet M8 radi kao što izgleda – sjajno

Tesla Tablet M8 radi kao što izgleda – sjajno

Brend Tesla predstavlja novi sjajni tablet sa ekranom od 8 inča

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Kompanija Comtrade danas predstavlja najnoviji model u svojoj ponudi tableta, Tesla Tablet M8. Uz odličan dizajn, kvalitetnu izradu i vrhunske karakteristike, već nakon kratke upotrebe shvatićete da je Tesla Tablet M8 rezultat rada na kvalitetu, sa cenom koja je rezultat kompromisa.

Odličan ekran
Tesla Tablet M8 dolazi sa ekranom rezolucije od 1280×800 piksela i obezbeđuje veoma prijatnu sliku. Snažno osvetljenje omogućava da s lakoćom čitate sadržaje sa ekrana i pod direktnim dnevnim svetlom, a IPS tehnologija obezbeđuje isti prikaz boja, bez obzira na ugao gledanja. Pažljivo odabran odnos stranica ekrana omogućava uživanje u raznovrsnim sadržajima kao što su filmovi, igrice, omiljene aplikacije ili internet stranice.

10 saveta Instagram IN PAGE

Kompaktan i kvalitetan
Elegantan i ozbiljan izgled daje mu kombinacija crne boje i naglašenih metalnih ivica. Veoma je komforan za upotrebu, a uz odličan odabir materijala i pažnju posvećenu detaljima kao što su tasteri za kontrolu, Tesla Tablet M8 zaista privlači pažnju.

M8-02-copy

Čvrst, a lagan
Zahvaljujući upotrebi aluminijuma Tesla Tablet M8 je čvrst, a lagan uređaj. Ne zagreva se ni pod najvećim opterećenjem, a kompaktna aluminijumska šasija čini da ovaj tablet bude izuzetno prijatan na dodir. Komponente su pedantno učvršćene na noseću konstrukciju, što ostavlja utisak veoma kvalitetne izrade koja podseća na najbolje i najskuplje svetske modele.

Moćan hardver
Za brz rad, odgovoran je Intel Baytrail procesor najnovije generacije sa četiri jezgra, odlično usklađen sa ostalim vrhunskim komponentama uređaja. Zahvaljujući obimnom kapacitetu za snimanje podataka, Tesla Tablet M8 je odličan izbor za gledanje video sadržaja, surfovanje internetom ili uživanje u omiljenim igrama i aplikacijama.

Široke mogućnosti za proširenje
Ukoliko poželite dodatno da povećate količinu prostora za snimanje podataka, na raspolaganju vam je mikro SD slot koji podržava kartice kapaciteta do 32 GB. Uz Tesla Tablet M8 se kao dodatna oprema isporučuje USB OTG adapter, pa na njega možete da priključite i drugu perifernu opremu, poput tastature, miša ili USB diska sa multimedijalnim sadržajima.

M8-04-copy

Elegantni navigator
Za snalaženje u prostoru, Tesla Tablet M8 se oslanja na GPS koji poseduje i mogućnost AGPS određivanja položaja. Naravno, GPS radi i bez WiFi mreže pa možete da ga koristite za navigaciju uz neki od popularnih programa kao što su Here Maps, Navigon i ostali.

I softver i tastatura
Najnoviji Tesla tablet dolazi sa KitKat (Android 4.4.4) operativnim sistemom koji je odlično optimizovan za postojeći hardver i omogućava brzo i tečno odvijanje svih operacija. U saradnji sa proizvođačem ekranske tastature SwiftKey, omogućena je mnogo bolja podrška za kucanje na jezicima regiona, uz upotrebu aktuelne baze reči i izraza. Ali, korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji – i potpuno besplatno – mogu da instaliraju dodatne, sa veoma dugačke liste koju je obezbedio SwiftKey.

• Vrhunski IPS ekran rezolucije 1280×800 pix za vrhunsku sliku iz svakog ugla
• Kompaktan i dopadljiv dizajn sa gumiranom zadnjom stranom za sigurno i udobno držanje
• Lagano a izdržljivo kućište sa aluminijumskim ramom

M8-01-copy

Tesla Tablet M8 će se u prodaji pojaviti odmah (od 20. avgusta 2015.). Detaljne specifikacije i slike tableta nalaze se u prilogu, a više informacije potražite putem sajta www.tesla.info.

Leave a Reply