Početna Privatni korisnici Toshiba dynaPad

Toshiba dynaPad

Predstavljamo vam novi uređaj koji vraća na scenu pisanje olovkom

Toshiba Europe danas predstavlja dynaPad, jedinstveni Windows 10 tablet koji vraća na scenu pisanje olovkom. U tablet režimu tanak je samo 6,9mm i težak samo 569g – što ga čini najtanjim i najlakšim 12-inčnim Windows 10 tabletom na svetu (dijagonala ekrana 30 cm). Novi dynaPad se transformiše u prenosivi laptop računar sa tankom i laganom tastaturom pune veličine, za potpuno korišćenje pogodnosti Microsoft Office paketa. Osmišljen za podsticanje kreativnosti i poboljšanje produktivnosti, Toshiba dynaPad je izuzetan uređaj i „digitalna sveska“.

Prirodno iskustvo pisanja rukom
Toshiba dynaPad je projektovan da oponaša potpuno prirodan osećaj pisanja, kao olovkom po papiru, a uz to ima i uobičajeni B5 format sveske. Uređaj je zato opremljen aktivnom elektrostatičkom olovkom WACOM Active Electro-Static (AES) koju odlikuje visoka preciznost pozicioniranja i sposobnost prepoznavanja pritiska olovkom – bez obzira koliko oštar ili blag bio. Kao rezultat, korisnici mogu da zadrže svoj prirodni stil pisanja dok hvataju beleške, markiraju dokumente, škrabaju ili crtaju – podržani preciznošću do detalja. Izbegnute su čak i slučajne greške zahvaljujući funkciji za eliminisanje dodira ekrana tablet računara dlanom.

Paket unapred instaliranih, originalnih Toshiba aplikacija omogućava korisnicima da prikupljaju, organizuju i dele svoje beleške, slike dokumente i datoteke – a obuhvata TruNote®, TruCapture®, TruRecorder, TruNote Clip i TruNote Share. Sve ove originalne Toshibine aplikacije pružaju podršku korisnicima za hvatanje i čuvanje sadržaja i dalju komunikaciju tokom celog dana. Bilo da je reč o snimku audio zapisa sa sastanka, uslikanom tekstu, skice ili rukom napisane poruke, ovaj skup aplikacija omogućava korisnicima da sadržaj po želji jednostavno koriste u komunikaciji preko elektronske pošte ili u PowerPoint aplikaciji – na različitim uređajima. Toshiba dynaPad je savršeno prilagođen za dešnjake i levoruke korisnike uz aplikacije koje se, poput TruNote, prilagođavaju da podrže prirodan stil pisanja.

2s_naname_two_2

Digitalna sveska, veća mobilnost
Kao najtanji i najlakši 12-inčni Windows 10 tablet na svetu, dynaPad je savršen za upotrebu u gotovo svakom okruženju i dodatno fleksibilan sa prikačenom laganom tastaturom. U satenski zlatnom kućištu od karbonskih (ugljeničnih) vlakana, dynaPad ima snažnu šasiju koja se lako prenosi i četiri puta je kruća od konvencionalne konstrukcije. U režimu „školjke“ – kao laptop računar sa ekranom na preklop, spojen magnetima – korisnici mogu da uživaju u kucanju na komfornoj tastaturi sa razmakom od 19 mm i hodom tastera od 1,5 mm. Kada se ne koriste, tablet i tastatura se besprekorno drže zajedno magnetima radi lakšeg odlaganja i zaštite ekrana, dok se WACOM AES olovka praktično kači na tablet uređaj.

Toshiba dynaPad ima ekran WUXGA+ (rezolucije 1920 x 1280) za intenzivne i jasne prikaze fotografija, video snimaka ili radnih dokumenata. Antirefleksni sloj na ekranu dodatno povećava jasnoću prikaza, za jasan i čitljiv tekst. Napredni dvoslojni premaz koristi se za smanjenje otisaka prstiju i odsjaje na ekranu, uz očuvanje visoke osetljivosti neophodne za optimizovane performanse olovke.

Toshiba dynaPad će u Evropi biti dostupan tokom prvog tromesečja 2016. godine.

Leave a Reply