Početna Biznis korisnici Toshiba pokreće program „Make IT work“ širom Evrope

Toshiba pokreće program „Make IT work“ širom Evrope

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Toshiba Europe danas objavljuje pokretanje programa „Make IT work“, panevropske inicijative usmerene ka poslovnim partnerima i korisnicima u korporativnom i srednjem segmentu tržišta. „Make IT work“ će biti zajednička platforma za Toshibinu kompletnu ponudu računarskih tehnologija za poslovnu primenu i iskaz snažne posvećenost kompanije tom tržištu. Kampanja će ujedno podržati i nove Toshibine linije namenskih poslovnih uređaja, dostupnih širom Evrope.

„Make IT work“ je Toshibina inicijativa pokrenuta kao potvrda snažne poziciju kompanije da odgovori na rastuće potrebe profesionalnih okruženja, kako širokim izborom B2B rešenja tako i na nivou konsultantskih usluga i podrške koje pruža svojim partnerima i klijentima.

10 saveta Instagram IN PAGE

Bogat izbor poslovnih modela Toshiba računara, najširi do sada, sastoji se od dvanaest novih platformi među kojima su i vrhunski laptop i hibridni uređaji – Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C i Portégé Z20t-C. U osnovi svih modela su Toshibini ključni koncepti bezbednosti, pouzdanosti, mogućnosti povezivanja i upravljivosti. Tu je i nova, 6. generacija Intel® Core™ procesora koja u spoju sa Windows 10 operativnim sistemom predstavlja ključnu komponentu za optimalne performanse i maksimalno trajanje baterije.

Uz hardverske uređaje, Toshiba nudi širok dijapazon B2B rešenja među kojima je i Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) usluga koja omogućava kompanijama da lako upravljaju uređajima u portfoliju svoje imovine, kao i kompletne i sveobuhvatne alate za postizanje efikasnosti i saobraznosti uređaja.

Lansiranje „Make IT work“ kampanje, podržano investicijom od preko milion evra, reafirmiše Toshibinu predanost tržištu poslovnih korisnika posebno u korporativnom i sektoru srednjih preduzeća, i sledi u nizu prethodnih inicijativa poput „Get Modern with Toshiba“ i „Toshiba Means Business“, koje su zabeležile veliki uspeh u sektoru malih i srednjih preduzeća.

„Make IT work“ program će biti podržan PR i marketinškom kampanjom koja će obuhvatati i direktne e-mail akcije, video materijale o proizvodima, veb-banere i mikro veb-stranice.

Za više informacija molimo posetite „Make IT work“ veb-lokaciju – www.toshiba.eu/work ,kao i novu LinkedIn stranicu: www.linkedin.com/company/toshiba-business-computing-solutions

Leave a Reply