Početna Lifestyle TRACKMAN ISKUSTVO

TRACKMAN ISKUSTVO

ATV & NAUTICA 2020

Uređaj po imenu Trackman nije potrebno posebno predstavljati.
Njega koriste vodeći profesionalni golferi i treneri kada uče ljude da igraju golf, a igrači ga koriste i da usavrše svoje veštine.

Trackman golferski radar vam ne pomaže samo da pratite ključne parametre – brzinu loptice, ugao pristupa, putanju štapa, ugao lica štapa itd. – on snima i vaš zamah uz pomoć ugrađene HD kamere ili uz pomoć eksternih kamera.

ATV & NAUTICA 2020

Radarska tehnologija (koja se zove i prenosivi sistem za nadzor golf udarca (Launch Monitor) ili uređaj za analizu zamaha) danas je sastavni deo golf lekcija.

Bilo da se koristi za vežbanje pravilnog zamaha, analizu ili podešavanje štapa vašim potrebama, golferski radar i softver mogu da koriste profesionalni treneri, lični treneri, igrači kao i početnici.

Ovaj softver nudi igre i druge aplikacije za vežbanje preko laptopa ili mobilnog telefona.
U zavisnosti od modela, Trackman uređaj možete koristiti napolju, a i unutra uz golf simulator.

Možete da igrate ili vežbate na poznatim terenima kao što su Pebble Beach, The Belfry i Gleneagles.
I za kraj, kako bi vam pomogao da lakše razumete podatke i informacije, u kompaniji su razvili jedinstveni način za učenje.

Trackman univerzitet je besplatna platforma za učenje osmišljena da vam pomogne da izvučete maksimum iz vaše investicije kroz alatke za gejmifikaciju i kalkulatore koji su laki za korišćenje.

Leave a Reply