Početna Privatni korisnici TV box na Androidu sa 4K slikom! – Gearbest.com

TV box na Androidu sa 4K slikom! – Gearbest.com

Vreme je da svoj televizor pretvorite u pametni televizor uz pomoć TV Box uređaja, kako biste na njemu mogli da uživate u dodatnim zabavnim sadržajima.

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Predstavljamo vam jednu od marki TV Box uređaja, MXIII-G TV Box, koji ima video izlaz i 4K rezoluciju.

Lako možete da ga postavite pored svog TV-a. U gornjem uglu se nalazi taster za uključivanje i LED svetlo koje pokazuje status uređaja. Portovi su smešteni sa zadnje i desne strane. Treba istaći da su portovi za USB, micro USB, i SD karticu smešteni sa desne strane, pa možete da im pristupite sa lakoćom.

TOP 5 App za bolje pamcenje

U ovom malom uređaju pronaći ćete najbolje karakteristike i hardver kakav možete da pronađete u skupim Smart televizorima. MXIII-G TV Box Android 5.1 koristi četvorojezgarni Amlogic S812 procesor sa osmojezgarnom ARM Mali-450 grafikom, 2GB RAM-a i 8GB ROM eMMC, što su najbolje specifikacije koje poseduje neki Android TV Box. Ako ste ljubitelj igara, obožavaćete ovaj uređaj zbog njegovih performansi.

Bluetooth 4.0 vam omogućava da povežete tastaturu, miša i gamepad. Ugrađeni Android OS može da se ažurira na Android 5.1 preko Kodi media centra. Takođe, možete da preuzmete i hiljade aplikacija sa Google Play Store-a.

Deluje kao da je savršen trenutak da iskoristite ovu najbolju ponudu koju vam daje MXIII-G TV Box.

Regularna cena: $115.75
Cena na GearBest.com: $63.99

Leave a Reply