Početna Gadgets Ultimativna torba za preživljavanje katastrofe je upravo udvostručila svoju korisnost

Ultimativna torba za preživljavanje katastrofe je upravo udvostručila svoju korisnost

Panasonic TV

Šta je ovo: Kompanija Uncharted Supply već proizvodi neke od najboljih i najpraktičnijih kompleta za preživljavanje koji će vam pomoći da preživite bilo kakvu katastrofu, od tornada, preko uragana do šumskog požara.
Ova torba sada ima dupliran kapacitet i može da spasi dve osobe umesto samo jedne.

Za koga je ovo: Prethnodni model torbe po imenu Seventy2 je bio namenjen jednoj osobi, ali sada Pro verzija omogućava da dvoje ljudi preživi tešku situaciju.
Gledajući kako su šanse da ostanete sami u nekoj vanrednoj situaciji prilično male, ova torba će vam dati šansu da preživite.

ATV & NAUTICA 2020

Detaljniji opis: Novi Pro komplet ima poseban nož sa oštricom i drškom iz jednog dela, otvaračem za flaše, kresivom i nazubljenom ivicom; višenamensku alatku sa kleštima pune veličine, šrafcigerima, oštricom noža, razbijačem stakla i setom odvrtača; lopatu sa teleskopskom drškom i opremu za pecanje; naočare kao za skijanje i veću baterijsku lampu sa baterijom koja traje duže nego na prethodnoj verziji.

A spoljašnjost od hipalona znači da torba može da se koristi i kao rekvizit za plutanje. Bez obzira na vrstu vanredne situacije, kompanija Uncharted Supply može da obezbedi preživljavanje za vas i još jednu osobu.

Leave a Reply