Početna Privatni korisnici Unapređeno savršenstvo

Unapređeno savršenstvo

ATV & NAUTICA 2020

Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S imaju poboljšane karakteristike, a uz pomoć Darkfield tehnologije brzina pokazivača, tačnost i rezolucija idu do 4000 DPI.

Miševe možete koristiti na bilo kojoj površini, čak i na staklu, uz besprekornu kontrolu. Dolaze uz bateriju koja se brzo i jednostavno puni, a trajanje joj je produženo na do 70 dana, u zavisnosti od upotrebe.

ATV & NAUTICA 2020

Logitech MX Master 2S dolazi sa skrol točkićem prilagodljive brzine koja se automatski podešava kako biste se lako kretali kroz dokumente ili web stranice. Osim toga, možete se kretatii uz pomoć još jednog točkića koji se nalazi na poziciji palca i prilagoditi dodatne funkcije uz pomoć Logitech Options softvera.

Logitech MX Anywhere 2S dolazi s preciznim skrol točkićem koji omogućava prebacivanje između standardnog (click-to-click) i jakog (hyper-fast) skrolovanja.

Oba miša anatomski su oblikovana. Logitech MX Master 2S podržava šaku i zglob u udobnom i prirodnom položaju, dok Logitech MX Anywhere 2S pruža udobnost i kontrolu gde god su vam potrebne – kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Leave a Reply