Početna Privatni korisnici USKORO: Najpristupačniji modeli telefona iz porodice MOTO

USKORO: Najpristupačniji modeli telefona iz porodice MOTO

Kompanija Lenovo e najavila da će najpristupačniji telefoni iz Moto porodice biti dostupni i u Srbiji od juna 2017. godine.

146

Moto C – ključne karakteristike u jednom uređaju
Moto C telefon razbiće monotoniju telefona u ovom cenovnom rangu uz unapređen dizan, zadnji poklopac sa mikro-teksturom i živopisan ekran. Dostupan u bojama kao što su metalik trešnja, biserno bela, čista zlatna ili sjajno crna*, Moto C će sigurno impresionirati svoje kupce.

Pored interesantnog dizajna, korisnicima će biti omogućeno da uvek budu u pokretu, bez potrebe za dodatnim punjenjem baterije. Moto C telefon opremljen je baterijom od 2350 mAh1 koja će omogućiti korisnicima da se fokusiraju na ono što žele da rade, a ne na to da li će imati dovoljno energije u bateriji kako bi to uradili. Pored dugotrajne baterije, procesor sa četiri jezgra i 4G brzina2 omogućiće korisnicima da bez problema prebacuju aplikacije, puštaju muziku i igraju video igre. Takođe će biti idealan za ljubitelje društvenih mreža koji žele brzo da ažuriraju svoje statuse i provere novosti na mrežama koje koriste.

Moto C će se takođe postarati da korisnici ne propuste važne trenutke, čak ni u mraku. Za dobre selfije pobrinuće se prednja kamera od 2MP, kao i blic za pravljenje selfija. Sa odvojenom zadnjom kamerom i LED blicom, korisnici će biti u mogućnosti da naprave fotografiju na bilo kom mestu.

Moto C Plus – Snaga koja pokreće
Za više ključnih karakteristika, korisnicima će biti dostupan Moto C Plus. Ovaj telefon dolazi sa većim ekranom, snažnijom baterijom i naprednijom cenom, ali prihvatljivom cenom.

Uz snažnu bateriju od 4000 mAh1 potraga za utičnicama više neće biti problem. Uz Moto C Plus telefon, korisnicima će biti obezbeđeno 30 sati trajanja baterije sa samo jednim punjenjem. Takođe, dual SIM opcija će korisnicima omogućiti da jednostavno menjaju način korišćenja telefona, bilo da je to u poslovne ili privatne svrhe, a uz micro SD karticu3 biće obezbeđeno više mesta za aplikacije, fotografije ili muziku.

Moto C Plus takođe je opremljen snažnom kamerom, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Uz prednju kameru od 2MP i zadnju kameru od 8MP i LED blicom, korisnici će uvek moći da naprave lepe i jasne fotografije, kao i selfije.

Dostupnost i cena
Moto C i Moto C Plus biće dostupni početkom juna u zemljama širom sveta, uključujući i Srbiju. 3G verzija Moto C uređaja imaće početnu cenu od 99 evra sa 1GB RAM i 8GB skladišnog prostora, dok će 4G verzija imati početnu cenu od 109 evra sa 1GB RAM i 8GB skladišnog prostora. Početna cena Moto C Plus telefona iznosiće 139 evra sa 1GB RAM i 16GB skladišnog prostora.