Početna Privatni korisnici Veći, smeliji i bolji – HTC 12+

Veći, smeliji i bolji – HTC 12+

uz HTC U12+ sa Edge Sense 2 za nenadmašnu lakoću korišćenja velikog 6” telefona jednom rukom, plus najbolje ocenjena dvostruka kamera, USonic personalizovan zvuk i Liquid Surface dizajn

blank
ATV & NAUTICA ATV

Model U12+ je najveći i najsmeliji HTC-ov premium telefon ikad, sa velikim živopisnim ekranom od 6”, odnosa stranica 18:9, ali je i najlakši za korišćenje uz Edge Sense 2, koji omogućava intuitivan rad jednom rukom – pravljenje fotografija, pozivanje glasovnog asistenta ili šta god poželite da uradite.

Neke od karakteristika HTC U12+ telefona su:
Edge Sense 2: Novo iskustvo reakcije na dodir pretvara ivice U12+ u najjednostavniji i najintuitivniji način za interakciju sa telefonom.

ATV & NAUTICA 2020

Najbolje ocenjena dvostruka kamera:
Po dve kamere na prednjoj i zadnjoj strani prave prekrasne umetničke fotografije sa bokeh efektom kao kod DSLR-ova.

blank

Najbolji ikad HTC BoomSound, USonic i Qualcomm® aptX™ HD zvuk:
Zvuk od koga će vam srce brže kucati, sa glasnijim nego ikad BoomSound zvučnicima i USonic bubicama sa aktivnim poništavanjem pozadinske buke, kako vas ništa ne bi uznemiravalo.

Liquid Surface:
U12+ ima još kreativniji dizajn sa ultra tankim okvirom oko ekrana i novim tasterima osetljivim na dodir, sa živim bojama, ni nalik onome što ste ranije videli. Translucent Blue boja vam omogućava da se divite lepoti svog telefona, kako spolja tako i iznutra, Ceramic Black nudi izuzetno sofisticiran izgled, a Flame Red ima izvanredne nijanse koje se prelivaju, u najdinamičnijem izgledu koji je HTC ikad kreirao.

Snaga i performanse:
Opremljen je sa Qualcomm® Snapdragon™ 845 platformom sa X20 LTE koji će proširiti način na koji ljudi vide, čuju i imaju interakciju sa svetom oko njih. Stvoren je da nadmaši očekivanja po pitanju performansi i poveže vas brzinama preuzimanja iznad Gigabitnog LTE-a, bez nepotrebnih kompromisa po pitanju trajanja baterije. Sa 6 GB RAM i do 64 GB prostora za skladištenje podataka, U12+ prevazilazi snagu i performanse koje očekujete od mobilnog telefona.

blank

Leave a Reply