Početna Privatni korisnici Vežbajte uz nove vodootporne Walkman uređaje

Vežbajte uz nove vodootporne Walkman uređaje

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Bez obzira da li ste krenuli na plivanje, planinarenje ili na intenzivan trening, nova Sony Walkman serija WS620 sa bežičnom Bluetooth tehnologijom omogućiće vam da se u potpunosti fokusirate na omiljene fizičke aktivnosti. Novi impresivni bežični sportski modeli NW-WS623 (4GB) i NW-WS625 (16GB) kreirani su da izdrže sve uslove vežbanja, uključujući i ekstremne temperature od -5 do 45 stepeni Celzijusa. Otporni su i na sitne čestice prašine (rejting IP6X), što ih čini idealnim gedžetom za plažu, ali i za slatku ili slanu vodu, jer se mogu uroniti na do 2m dubine na 30 minuta.

Nove Walkman uređaje odlikuje ergonomski dizajn, pa su kompaktniji, tanji i lakši i čak 35 odsto kompaktniji od modela iz serije WS610. Dostupni su u crnoj, plavoj, limeta žutoj i sivkasto beloj boji, a zahvaljujući unapređenom obliku, stabilno prianjaju glavi bez obzira na vaše kretnje.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Po prvi put kod vodootpornih Sony Walkman plejera, na raspolaganju je jedinstvena tehnologija za kontrolu buke Ambient Sound koja omogućava da bez skidanja uređaja i prekida treninga čujete zvukove iz okoline. Na raspolaganju je i opcija Quick Charge koja omogućava da za samo 3 minuta napunite plejer za dalje korišćenje u trajanju od sat vremena, dok vam standardno punjenje pruža 12 sati slušanja omiljene muzike u pokretu.

Takođe, plejer možete da povežete sa računarom, prebacite fajlove koje želite da slušate i spremni ste da osvojite svet uz najbolje ritmove u ušima, bez dodatnih uređaja koji će vas usporiti. Druga opcija jeste da povežete telefon preko Bluetooth i NFC one-touch standarda i strimujete sa telefona svoju omiljenu plejlistu.

Leave a Reply