Početna Lifestyle Victorinox Alliance Sport

Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskih satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

blank
Panasonic TV

U jednostavnom režimu hronografa, njegove funkcije su od suštinskog značaja za merenje događaja bez resetovanje na nulu (add) ili za čitanje srednjeg vremena dok nastavljate da pratite svoj tajming (split). Alliance Sport meri svaki trenutak vašeg života i prati vas u svim vašim avanturama!

U svakom trenutku, bez obzira da li imate potrebu za brzinom ili želite da testirate svoje limite u nekom ektremnom sportu, u vožnji biciklom, trčanju ili automobilskim trkama – njegov brzinomer vam omogućava da izmerite pređenu dužinu u miljama po satu.

ATV & NAUTICA 2020

blank

Novi sportski izazovi
Sa svojim dizajnom inspirisanim Alliance hronografom od 44 mm, Alliance Sport potvrđuje i svoj karakter i njegove karakteristike. Hronograf izrađen od nerđajućeg čelika ili pvd pozlaćenog premaza sa tahimetarskom maskom od aluminijuma sa različitim bojama brojčanika ili sa koronom u Victorinox prepoznatljivoj crvenoj boji, poseduje štopericu i markere koji su u obliku legendarnog Victorinox Swiss Army nožića kao i datumski prikaz vremena na poziciji 4:30h.

Narukvica sata dostupna je u verziji od čelika, kože i po prvi put u Alliance kolekciji, gumena narukvica je dizajnirana inspirisana siluetom slavnog nožića.
Ovaj sat pokreće švajcarski kvarcni mehanizam Ronda 5030.D i vodootporan je do 100 m dubine.

Alliance Sport zrači sportskim duhom!
Sat će se naći u prodaji od septembra 2018. godine.

Leave a Reply