Početna Home Visok kvalitet slike i mnoštvo funkcija

Visok kvalitet slike i mnoštvo funkcija

Serije XG83, XG81, XG80 i XG70 koriste poznatu, moćnu Sony obradu slike za impresivno gledanje sadržaja. 4K X-Reality™ PRO tehnologija povećava i izoštrava svaku sliku kako bi je približio istinskom 4K kvalitetu, stalno otkrivajući prefinjene detalje i nijanse scena, dok TRILUMINOS™ Display omogućava da sve boje budu što realističnije prikazane, zajedno sa svim nijansama koje se verno reprodukuju.

Vaš televizor će izgledati elegantno i moderno u svakom enterijeru sa okvirom koji ima završni sloj sa efektom aluminijuma (XG83) ili brušenog aluminijuma (XG81, XG80, XG70) i sa modernim postoljem koji može da prikrije kablove i pričvrsti ih pomoću držača kablova u kompletu.

Kada su u pitanju pametne funkcije, XG83, XG81 i XG80 sadrže Sony Android TV koji podržava širok spektar Google Play™ aplikacija, uključujući YouTube™, Netflix, Prime Video i druge. Kako bi televizor i dom učinili još pametnijim, XG83, XG81 i XG80 modeli imaju ugrađenu funkciju Google Asistent.
Gledaoci mogu da se jednostavno obrate televizoru uz pomoć Google Asistenta kako bi brzo isplanirali dan, otkrili sadržaj programa ili puštali televizijske emisije, filmove i još mnogo toga. Sony XG70 ima ugrađen Internet pretraživač i savršen je za uživanje u serijama i filmovima putem popularnih aplikacija Netflix i YouTube, kojima korisnici mogu da pristupe samo jednim klikom.

Leave a Reply