Početna Događaji MWC 2019 WIKO @MWC2019: Krupnim koracima prema Zapadu

WIKO @MWC2019: Krupnim koracima prema Zapadu

blank
ATV & NAUTICA 2020

Ove godine, brend odlazi i korak dalje. Wiko će učiniti značajan potez u svom međunarodnom razvoju, osvrnuvši se na svoj logo i uvesti sledeću generaciju View serije s modelima View3 Pro i View3.

Nastao 2011., brend je trenutno prisutan u više od 30 zemalja u Evropi, Africi, Srednjem Istoku i Aziji. Na svojim istorijskim zapadnoevropskim tržištima, Wiko je s uspehom sačuvao svoj položaj među 4 vodeća brenda1 u izrazito kompetitvnom okruženju pametnih telefona tokom 2018. godine.

ATV & NAUTICA ATV

Sprovodeći svoje globalno proširenje, Wiko ulazi na Severnoameričko tržište i otvara 2 kancelarije u Dalasu (Teksas) i Atlanti (Georgia). Kao prvu saradnju s operaterom Sprint, 4. po redu najvećim operaterom mobilne telefonije u SAD-u5 , Wiko će plasirati na tržište novi uređaj tokom narednih nedelja.

Prema rečima Brandy Kanga, CEO kompanije Wiko USA: “Severnoameričko tržište predstavlja ogroman potencijal za brendove poput brenda Wiko. Naše industrijske sposobnosti kao i one vezane za istraživanje i razvoj, pored snage imidža našeg evropskog brenda, otvaraju bezbroj mogućnosti kojima možemo predvideti i zadovoljiti zahteve lokalnih operatera i partnera. Naš je cilj da postanemo u vrlo kratkom vremenu značajni učesnik tržišta SAD-a.»

Pomoću uspešno dizajnirane tehnologije i pristupačnih cena, ambicija brenda je podržati potrošače kako bi živeli život najbolje što mogu. 2019. će biti godina potpunog osvežavanja brenda.

Više o novim modelima pročitajte na sledećem linku:

Wiko VIEW3 / VIEW3 Pro

Više o iskustvu sa novim Wiko modelima pročitajte na ovom linku:
SAZNAJ VIŠE

Leave a Reply