Početna Događaji MWC 2019 WIKO @MWC2019: Maksimalni doživljaj i vrhunski dizajn

WIKO @MWC2019: Maksimalni doživljaj i vrhunski dizajn

blank
ATV & NAUTICA 2020

Sa 128 GB ROM-a, uvek ima prostora u uređaju View3 Pro9 za još više vaših omiljenih serija, igrica i muzike. Zato što je kvalitet jednako važan kao i kvantitet, a sa 6GB RAM-a znaćete da cenite sve sadržaje i uživati u glatkom multitaskingu. Sa 64GB ROM-a i 3GB RAM-a u uređaju View3, uživajte u puno memorije i glatkoj efikasnosti.

Igrajte se. Igrajte bolje, brže, jače i žešće!

Mediatek Helio P60 je unapređeni Octa-Core procesor izrađen kako bi podržao višestruko obavljanje zadataka, brzo učitavanje i žestoko igranje. Opremljen AI procesnom jedinicom i urezan u 12nm, View3 Pro čipset osigurava snažnu efikasnost i poboljšava potrošnju snage.

ATV & NAUTICA 2020

View3 obećava glatko i unapređeno iskustvo zahvaljujući svom 12nm Octa-Core čipsetu, Helio P22.

blank

Uz AR učinite svet vašim igralištem

Zahvaljujući Izmenjenoj stvarnosti10 , View3 Pro i View3 s lakoćom ujedinjuju fizički i digitalni svet. Ova nova iskustva menjaju vaš način igranja, kupovine, učenja, stvaranja i doživljavanja sveta s drugima. Možete instalirati ove nove aplikacije pomoću Google Play Store.

Više prostora. Visok kvalitet.

Neka fotografisanje postane nešto više; uživajte uz pomoć View3 Pro uređaja unapređenog zahvaljujući 6.3” full screen-u i FHD+ rezoluciji. Ostvarićete nov osećaj dubokog uranjanja zahvaljujući novoj udobnosti gledanja vaših omiljenih TV emisija.

View3 uređaj sa svojim HD+ 6.26’’ ekranom će vam ponuditi dubok doživljaj zahvaljujući vašoj novoj super širokoj slici. Oba uređaja nude oblik punog ekrana sa manjim usekom čime se omogućuje vrhunski duboki doživljaj.

blank

Uglađen dizajn

Prepustite se elegantnom vrhunskom dizajnu. View3 Pro se odlikuje staklenom crnom navlakom i staklenim okvirom, s dubokim odrazom i elegantnim efektom gradacije nijansi. Izaberite između potpuno novih boja Nightfall i Ocean. View3 uređaj svetlucavog staklastog dizajna, je dostupan u 3 boje: Noćno plava, Rumeno zlatna i Električno Bleen.
Kod Ocean i Električno Bleen otkrićete nežan i zabavan sjaj u tamnom dodiru, pametni telefon koji se za vas osvetljava u mraku kako biste ga uvek mogli pronaći.

Leave a Reply