Početna Događaji MWC 2019 WIKO @MWC2019: Wiko View3 i View3 Pro

WIKO @MWC2019: Wiko View3 i View3 Pro

Panasonic TV

Nastavljajući s iskustvom izrazito širokog doživljaja zaslona, View3 Pro i View3 postavljaju View priču na novu razinu sa ekranima za doživljaj najveće dubine, s iskustvom pametne trostruke kamere, s baterijama dugog veka i snažnim performansama.

Zahvaljujući njihovim trostrukim stražnjim kamerama, View3 Pro i View3 će pružati 3 puta više mogućnosti za izvođenje neverovatnih snimaka.
Sony IMX486 senzor kamere od 12MP i 1.25μm veličine piksela će omogućiti hvatanje zadivljujućih živahnih i oštrih fotografija čak i u uslovima slabog svetla.

ATV & NAUTICA 2020

Selfiji će postati vredni deljenja čak i u uslovima slabog svetla, zahvaljujući View3 Pro 16MP prednjoj kameri. Odlikuje se tehnologijom velikih piksela i kombinuje 4 piksela u 1 čime se poboljšava hvatanje svetla.

Ravnoteža bijele boje, izlaganje, ISO, fokusiranje… previše je toga o čemu treba razmišljati. Al funkcije izvode analizu scenarija i okruženja te besprekorno podešavaju podešavanja radi optimizacije slike.

Unapređena Google inteligencija

View3 Pro i View3 se odlikuju dubokom integracijom Google Asistenta kako bi svakodnevni život bio što jednostavniji uz pomoć dodatnih radnji kojima se upravlja glasom. Time će se omogućiti okidanje selfija bez upotrebe ruku, zajedno sa snimanjem video zapisa i još mnogo toga.

Nadalje, potpuno integrisana aplikacija Google Lens™ vam omogućuje pretraživanje onoga što vidite, brže dovršavanje radnji i interakciju sa svetom koji vas okružuje.
Nadalje, Motion Photo će vam omogućiti da oživite fotografije u aplikaciji Photos.

Baterija koja traje, u celom rasponu proizvoda

Trajanje baterije je ključna bolna tačka u svakodnevnom životu nas potrošača. Postizanje proširene efikasnosti baterije za uređaje iz serije View3 kao i za sve uređaje iz palete proizvoda, predstavlja ključni prioritet za kompaniju Wiko. Sprovodimo pažljiva razmatranja s gledišta hardvera i optimizacije softvera bez zanemarivanja navika potrošača.
Kako bi neprekidno unapređivali autonomiju pametnih telefona brenda i osigurali potrošaču sertifikacije koje izdaju treće strane, kompanija Wiko će ojačati svoju saradnju sa kompanijom SmartViser8 , priznatim stručnjakom u području testiranja uređaja. Stručnjak koji pripada trećoj strani će testirati Wiko pametne telefone uz simuliranje stvarne upotrebe potrošača, u stvarnim uslovima mreže, radi optimizacije i ocenjivanja njihove efikasnosti koja se temelji na prosečnom profilu korisnika. To uključuje redovnu upotrebu poput muzike u pozadini, gledanje video zapisa uživo, pretraživanje društvenih mreža i vreme uređaja na čekanju.

Leave a Reply