Wind-FreeTM klima uredjaj sa veštačkom inteligencijom

Novi zidni klima uređaji optimizuju postupak hlađenja.

Uz pomoć funkcije automatskog prilagođavanja komfora putem veštačke inteligencije (AI Auto Comfort) korisnicima je omogućeno efikasnije korišćenje klima uređaja.

AI Auto Comfort analizira uslove u prostoriji, željenu temperaturu i načine hlađenja, kao i spoljašnju klimu, kako bi automatski odabrao najprikladniji režim rada uređaja.

Putem aplikacije Samsung SmartThings ovi uređaji se mogu daljinski kontrolisati.

Tako je omogućeno uključivanje i isključivanje jedinice, biranje željenog načina hlađenja, zakazivanje određenih radnji i praćenje potrošnje električne energije – jednim dodirom.

Dodatno, zahvaljujući Bixby, Samsungovoj aplikaciji za upravljanje glasom, korisnici mogu da putem svog pametnog telefona jednostavno kažu klimi kako žele da radi.

Nova generacija koristi Samsungov inovativni energetski efikasan kompresor Digital Inverter Boost koji omogućava održavanje željene temperature, bez učestalog uključivanja i isključivanja uređaja, što kao rezultat ima manjuj potrošnju električne energije.

Pored toga, uređaj ima ugrađeni senzor za otkrivanje pokreta (MDS) koji prati kretanje korisnika i detektuje kada nema nikoga u prostoriji, te automatski menja podešavanja klima uređaja i prebacuje ga na standby režim.

Uređaj Wind-FreeTM Elite dolazi sa najboljim performansama u ovoj seriji i ima A+++ oznaku energetskog stepena, u pogledu koeficijenta sezonske efikasnosti za grejanje (SCOP) i hlađenje (SEER), što je najviša energetska ocena u Evropi.

Samsungova nova zidna linija klima uređaja sa rashladnim sredstvom R32 dostupna je od prvog tromesečja 2020. u verzijama Split (RAC) i Multi Split (FJM).

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde