Početna Vesti Xiaomi pametni telefoni zvanično na srpskom tržištu

Xiaomi pametni telefoni zvanično na srpskom tržištu

Tech Lifestyle TV

Vodeća svetska tehnološka kompanija Xiaomi (MI) je zvanično prisutna na tržištu Srbije, kroz distributivne kanale kompanije PC Centar.

Xiaomi je kompanija osnovana 2010. godine, a misija kompanije je da inovacije učini dostupnim što većem broju korisnika. Xiaomi (MI) želi da korisnicima pruži više kroz vrhunsku izradu i ponuđene specifikacije, i sve to po pristupačnim cenama. Upravo je to glavni razlog zašto je ovaj brend za relativno kratko vreme došao na sam vrh ponude pametnih telefona u svetu.

Po poslednjim istraživanjima kompanije IDC, Xiaomi je među 5 najvećih prizvođača u svetu.
Svoj primerak MI telefona svi zainteresovani moći će da nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije već od januara 2018. godine.

MIUI je jedan od najoptimizovanijih Android OS na tržištu i pruža potpunu sigurnost korisniku i uživanje tokom korišćenja. MIUI OS poseduje neke jedinstvene mogućnosti kao što su opcije dva nezavisna telefona, poslovni i privatni, na jednom uređaju, zaštitu od virusa i krađa, korišćenje dve aplikacije istovremeno na ekranu i još mnogo toga. MIUI trenutno ima preko 300 miliona korisnika u 142 zemlje i pokriva preko 55 jezika.

Nekoliko modela vodećih pametnih telefona su odmah dostupni kroz distributivne kanale lokalnog partnera kompanije PC Centar.

Mi A1 je već dostupan na tržištu. Zajednički projekat Xiaomi i Google, Mi A1 je savršena kombinacija savremenog dizajna i čistog Android iskustva. Mi A1 koristi specijalni Google Android One operativni sistem, koji, osim stabilnosti, omogućava i automatsko ažuriranje na sve nove verzije Androida koje budu izlazile.

Jedan od modela koji će se naći u prodaji na srpskom tržištu je Xiaomi Redmi Note 5A koji svojim odnosom cena, materijala i specifikacija nudi kupcima izuzetnu vrednost po ceni od 18.499 RSD. Telefon dolazi sa 5,5-inčnim ekranom, 2 GB RAM memorije, baterijom od 3080 mAh i 13 Mpx kamerom.

Takođe, jedan od telefona koji je već među najprodavanijima je i Note 5A Prime – telefon po ceni od 24.999 RSD za koju korisnik dobija 3GB interne memorije, procesor sa 8 jezgara i izuzetnu prednju selfie kameru od 16 Mpx.

Pored svega navedenog, jedna od osnovnih prednosti Xiaomi brenda je i razvoj ostalih elektronskih, tzv. „ekosistem“ uređaja, od Smart TV-a, preko uređaja bele tehnike, do laptop i perifernih uređaja, koji svi poseduju tzv. „smart“ tehnologiju i omogućavaju međusobno uvezivanje preko pametnih telefona, po izuzetno privlačnim cenama.

Kompanija PC Centar najavljuje prodaju kompletnog „ekosistem“ asortimana za prvu polovinu 2018. godine, što će učvrstiti poziciju Xiaomi brenda kao novog lidera na tržištu.

O kompaniji Xiaomi

Xiaomi je 2010. godine osnovao preduzetnik Lei Jun sa vizijom „inovacija za svakoga“. Xiaomi veruje da visoko kvalitetni proizvodi napravljeni pomoću najsavremenije tehnologije treba da budu dostupni svima. Oni kreiraju izuzetne proizvode, softver i internet usluge uz pomoć Mi korisnika i za Mi korisnike. Kompanija efikasno koristi povratne informacije koje dobija od korisnika kako bi kreirala i poboljšala svoj proizvodni portfolio koji obuhvata Mi i Redmi pametne telefone, Mi TV i Set-top box uređaje, Mi rutere i Mi Ekosistem proizvode koji obuhvataju Smart Home uređaje, pametne ručne satove, Activity tracker-e i ostale proizvode za ličnu upotrebu. Kroz zvaničnu prodaju u preko 60 zemalja i regiona u svetu, Xiaomi proširuje svoje prisustvo širom sveta i postaje globalni brend.

Leave a Reply