Početna Privatni korisnici Xiaomi sve JAČI na hrvatskom tržištu!

Xiaomi sve JAČI na hrvatskom tržištu!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Proširenjem i dodatnim jačanjem postojeće poslovne suradnje s Vip mobilnim operaterom, vodeći svjetski proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi napravio je značajan iskorak kojim će osigurati veću i lakšu dostupnost svojih mobilnih uređaja na hrvatskom tržištu. Tako će, uz postojeći Redmi 4A, svi Xiaomi ljubitelji i zaljubljenici u suvremenu mobilnu tehnologiju od sada imati priliku u Vipnet centrima i web shopu, uz dobre akcije u sklopu slobodne pretplate, odabrati i između sljedeća dva modela – Mi A1 i Mi MIX2.

Mi A1 prvi je i jedini Xiaomijev uređaj s Android One softverom koji je nastao u suradnji s Googleom, a sve kako bi korisnicima ponudio uređaj s čistim, jednostavnim Android sustavom. Neograničena pohrana fotografija visoke kvalitete na Google servisu, uz radnu memoriju od 4GB te internu memoriju od 64GB kao i dvostruku 12 MP kameru uz mogućnost 2x optičkog i 10x digitalnog zooma, čini Mi A1 idealnim izborom za sve ljubitelje snimanja fotografija i videozapisa. Debljine od samo 7,3 mm, prekrasnih zaobljenih rubova i diskretnih linija, Mi A1 pruža osjećaj kao da je prilagođen za ruku baš svakog korisnika, dok ga prednje 2,5 D Corning Gorilla Glass čini otpornijim na padove te savršenim odabirom za sve korisnike koji provode dugo vremena uz ekran čitajući, igrajući igrice ili gledajući video zapise.

10 saveta Instagram IN PAGE

Pravu revoluciju u svijetu pametnih uređaja Xiaomi je napravio lansiranjem Mi MIX 2 modela. Naime, ovaj globalni smartphone pruža podršku za čak 43 mobilne mreže što predstavlja značajan iskorak u svijetu mobilne tehnologije. Ne manje važno, Mi MIX2 smatra se i svojevrsnim umjetničkim remek djelom upravo zbog svog stražnjeg keramičkog panela kojim je Xiaomi započeo svojevrsnu dizajnersku revoluciju u odnosu na dosadašnje mobilne uređaje. Posebnost u estetskoj atraktivnosti ovog mobilnog uređaja uz full-screen display te skrivene zvučnike i ultrazvučni senzor blizine čini i rub prednje kamere koji je ispunjen 18-karatnim zlatom. Osim navedenog, Mi MIX2 dolazi u ekskluzivnom pakiranju koje potpisuje vlasnik Xiaomija, Lei Jun stoga se opravdano može smatrati savršenim i pravim izborom za sve korisnike istančanog okusa. Uz četverostranu zaobljenost, full-screen display te Snapdragon 835 procesor radne memorije od 6 GB, ovaj pametni telefon opremljen je i 12 MP kamerom sa Sonyjevim IMX386 senzorom, omogućujući pritom optičku stabilizaciju slike u 4 osi koja smanjuje utjecaj tresenja ruku ili pokreta tijekom fotografiranja.

Leave a Reply