Početna Home Yamaha WakeBooster će od vas napraviti profesionalca

Yamaha WakeBooster će od vas napraviti profesionalca

Ako želite da postanete bolji wakesurfer, Yamaha WakeBooster je pravo rešenje za vas.

blank
ATV & NAUTICA ATV

Yamaha je ušla u saradnju sa kompanijom Slingshot Sports iz savezne države Oregon, koja pravi daske od 1999. godine, kako bi razvili dasku koja je sada deo wakesurf paketa kompanije Yamaha.

Ova daska dužine 160 cm dolazi sa poboljšanim dizajnom za koji Yamaha kaže da olakšava početnicima da surfuju iza glisera.

ATV & NAUTICA ATV

Po imenu WakeBooster, ovaj deo dodatne opreme koji ide ispod trupa broda se prodaje u sklopu paketa koji uključuje još i konopac i dasku sa ukupnom cenom ispod 1.000 dolara.

Glavne prednosti WakeBooster uređaja su cena i lakoća instalacije.

WakeBooster je dizajniran da ide uz nekoliko Yamaha čamaca dužine 6,4 metra i 7,3 metara, koji su pravljeni za „wake“ sportove, uključujući i neke modele koji su napravljeni još 2015. godine. Konfiguracije, paketi opreme i izbor motora nisu važni dokle god se korisnici drže određenih Yamaha čamaca.

Surferima koji „jašu“ po tragu iza čamca je potreban konopac za koji se drže dok se ne usprave i počnu da balansiraju na dasci.
Za ovo je potrebno između nekoliko sekundi i jednog minuta, kažu u kompaniji Yamaha.

Nakon toga, surfer baca konopac u čamac i počinje da surfuje bez pomoći rekvizita sve dok se ne umori (ili dok čamac ne ostane bez goriva).

Leave a Reply