Početna Vesti Za 3 meseca, 3 MILIONA PRODATIH KOMADA!

Za 3 meseca, 3 MILIONA PRODATIH KOMADA!

Najnoviji glavni model mobilnog telefona Honor 10 zasnovan na AI 2.0 tehnologiji ostvario prodaju od 3 miliona komada za tri meseca

Honor, jedan od vodećih e-brendova u kategoriji pametnih telefona, danas je objavio podatke o rastu Honora na globalnom nivou u prvoj polovini 2018. godine. Najvažniji među njima jeste da je ostvaren neverovatan rast od prodaje van Kine od 150 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Nastavak rasta predstavlja značajan korak napred Honora ka ostvarenju cilju da postane jedan od vodeća tri brenda mobilnih telefona na svetu u narednih pet godina.

Glavni model ovog brenda, Honor 10, ostvario je najbolje rezultate, sa preko tri miliona komada prodatih od predstavljanja na tržištu pre par meseci.

Podaci takođe pokazuju da Honor obara rekorde i osvaja nove ljubitelje na svim tržištima. U maju ove godine je pretekao Apple i postao drugi po veličini brend pametnih telefona po obimu prodaje, nakon što je prethodnih 13 meseci čvrsto držao treću poziciju. Ovaj brend je takođe zabeležio najveći rast u kategoriji pametnih telefona u Indiji, uz rast obima prodaje i prihoda od 300 odsto u prvoj polovini 2018. godine. Impresivni rezultati su ostvareni i širom Evrope, uz porast obima prodaje od 200 odsto u Velikoj Britaniji i 500 odsto u Španiji.

Na matičnom tržištu u Kini, Honor je i dalje e-brend pametnih telefona br. 1 – i jedini e-brend pametnih telefona među prvih pet brendova pametnih telefona na tržištu. Od januara do aprila 2018, Honor je prodao 18,07 miliona komada i ostvario prihod od prodaje u iznosu od 26,3 milijarde juana, prema podacima nezavisne agencije za istraživanje tržišta Sino Market Research. Jačina i popularnost ovog brenda su nedavno potvrđeni na „618 šoping festivalu” sajta JD.com, tokom kog je Honor stigao na vrh lista po najvećem kumulativnom obimu prodaje između 1. i 18. juna, i postao šampion po prodaji u toku jednog dana 18. juna.

Leave a Reply