Početna Vesti Za 3 meseca, 3 MILIONA PRODATIH KOMADA!

Za 3 meseca, 3 MILIONA PRODATIH KOMADA!

Najnoviji glavni model mobilnog telefona Honor 10 zasnovan na AI 2.0 tehnologiji ostvario prodaju od 3 miliona komada za tri meseca

blank
ATV & NAUTICA 2020

Honor, jedan od vodećih e-brendova u kategoriji pametnih telefona, danas je objavio podatke o rastu Honora na globalnom nivou u prvoj polovini 2018. godine. Najvažniji među njima jeste da je ostvaren neverovatan rast od prodaje van Kine od 150 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Nastavak rasta predstavlja značajan korak napred Honora ka ostvarenju cilju da postane jedan od vodeća tri brenda mobilnih telefona na svetu u narednih pet godina.

Glavni model ovog brenda, Honor 10, ostvario je najbolje rezultate, sa preko tri miliona komada prodatih od predstavljanja na tržištu pre par meseci.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

blank

Podaci takođe pokazuju da Honor obara rekorde i osvaja nove ljubitelje na svim tržištima. U maju ove godine je pretekao Apple i postao drugi po veličini brend pametnih telefona po obimu prodaje, nakon što je prethodnih 13 meseci čvrsto držao treću poziciju. Ovaj brend je takođe zabeležio najveći rast u kategoriji pametnih telefona u Indiji, uz rast obima prodaje i prihoda od 300 odsto u prvoj polovini 2018. godine. Impresivni rezultati su ostvareni i širom Evrope, uz porast obima prodaje od 200 odsto u Velikoj Britaniji i 500 odsto u Španiji.

Na matičnom tržištu u Kini, Honor je i dalje e-brend pametnih telefona br. 1 – i jedini e-brend pametnih telefona među prvih pet brendova pametnih telefona na tržištu. Od januara do aprila 2018, Honor je prodao 18,07 miliona komada i ostvario prihod od prodaje u iznosu od 26,3 milijarde juana, prema podacima nezavisne agencije za istraživanje tržišta Sino Market Research. Jačina i popularnost ovog brenda su nedavno potvrđeni na „618 šoping festivalu” sajta JD.com, tokom kog je Honor stigao na vrh lista po najvećem kumulativnom obimu prodaje između 1. i 18. juna, i postao šampion po prodaji u toku jednog dana 18. juna.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply