Početna Trends Zebra Dots predstavio prvi album sa HP i Universal Music

Zebra Dots predstavio prvi album sa HP i Universal Music

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Sastav ZEBRA DOTS je sinoć na sjajnom  nastupu uživo u KC Grad, predstavio beogradskoj publici svoj debi album, „Walking on a chance“ – nastao kao rezultat lokalne saradnje na teritoriji Srbije, Slovenije i Hrvatske između kompanije HP i najveće svetske diskografske kuće Universal Music Group.  Na ovom  sjajnom dogadjaju koji je oduševio sve prisutne ljubitelje elektro-akustične muzike, premijerno je predstavljen i  video – spot istoimene numere .

Album ZEBRA DOTS-a  „Walking On A Chance“ donosi 13 autorskih pesama koje odišu groovy zvukom ispunjenim autentičnim, živim i zavodljivim melodijama, te funk, pop, dance i R&B elementima. Sve pesme su snimljene uživo u studiju, bez korišćenja dodatnih semplova, a produkcijom izdanja bavio se vokal i talkbox benda, Koolade.

IFA 2019 IN PAGE

Album je dostupan  i na nedavno predstavljenom servisu HP Connected Music muzičkoj platformi  dostupnoj na svim HP stonim i prenosivim računarima sa Windows 8 operativnim sistemom, koja ljubiteljima muzike nudi potpuno besplatan pristup Universal-ovom katalogu najpopularnijih svetskih muzičara tokom 90 dana, kao i mogućnost dobijanja ekskluzivnih putovanja na koncerte u inostranstvu.

Ugovor sa Universal-om ovaj sastav čini prvim regionalnim bendom sa internacionalnom distribucijom za neku globalnu izdavačku kuću u novijoj pop istoriji, a podrška koncertu jedan je od prvih primera saradnje kompanije HP i grupacije Universal Music u regionu, i samo jedan  u nizu nastupa na kojima će ljubitelji najkvalitetnijeg zvuka imati priliku da uživaju tokom godine.

Pozivamo Vas da isprobajte ovaj izuzetan muzicki servis na :http://www.hpconnectedmusic.com/rs/sr/artist/zebra-dots-371140