Početna Privatni korisnici Zvanično, LG G7 ThinQ na našem tržištu!

Zvanično, LG G7 ThinQ na našem tržištu!

Premijum smart telefon donosi najnapredniji procesor, neverovatan ekran, uzbudljiv zvuk i inteligentnu kameru

ATV & NAUTICA 2020

Sledeći estetiku dizajna, ispolirana metalna ivica telefona LG G7 ThinQ pruža mu elegantniji i uglađeniji izgled dopunjen Gorilla Glass 5 staklom sa obe strane radi veće izdržljivosti. Osim standarda IP68 za otpornost na prašinu i vodu, LG G7 ThinQ je dizajniran da ispuni zahteve MIL-STD 810G testova koje je osmislila američka vojska kako bi ocenila performanse opreme u najtežim uslovima.

Nadograđena i još inteligentnija kamera
LG G7 ThinQ poboljšan je prednjom kamerom od 8 megapiskela, dok su sa zadnje strane sočiva od 16MP u standardnoj i širokougaonoj varijanti za veću rezoluciju fotografija sa više detalja. Prepoznatljiva LG širokougaona kamera sada snima još lepše pejzaže sa manjom distorzijom ivica, a selfiji su jasniji i izgledaju prirodnije u poređenju sa prethodnim LG telefonima.

ATV & NAUTICA 2020

LG je, takođe, dodao nove funkcije kako bi se u fotografijama koje pravi LG G7 ThinQ uživalo više nego ikad. Režim rada Live Photo snima jednu sekundu pre i nakon pritiskanja okidača, za isečke neočekivanih trenutaka koji bi inače ostali nezabeleženi. Funkcija Stickers koristi prepoznavanje lica za generisanje zabavnih 2D i 3D dodataka poput naočara za sunce i traka za kosu koje se mogu direktno gledati na ekranu.

LG G7 ThinQ će biti jedan od prvih uređaja sa novim funkcijama Google Lens. Google Lens predstavlja novi način pretraživanja koji koristi najnovija otkrića veštačke inteligencije i kompjuterske vizualne tehnologije. Ove funkcije dostupne su u Google Assistant i Google Photos aplikacijama te mogu da pruže više informacija prilikom prepoznavanja teksta, ali i o različitim objektima kao što su pejzaži, biljke, životinje, knjige. Pretraživanje web stranica, dodavanje vizitkarti kontaktima, događaja u kalendar ili pregledanje jelovnika – sve je to moguće korišćenjem funkcija Google Lens.

Verovatno prva stvar koju će korisnici primetiti na uređaju LG G7 ThinQ je novi 6,1-inčni QHD+ (3120 x 1440) FullVision ekran sa razmerom stranica 19.5:9, ali i donji deo okvira koji je gotovo 50 odsto tanji nego kod prethodnika LG G6. Zahvaljujući novoj LCD tehnologiji Super Bright Display, sadržaj na ekranu telefona LG G7 ThinQ lako je vidljiv i pri jakoj sunčevoj svetlosti. Sa bistrinom ekrana od 1.000 nita, ovaj smart telefon je vodeći u celoj industriji, a uz to prikazuje i 100 odsto svetlosnog spektra DCI-P3.

U zavisnosti od vrste sadržaja, ekran može biti postavljen na šest različitih načina prikaza: Auto, Eco, Cinema, Sports, Game i Expert. U automatskom načinu rada, telefon automatski analizira sadržaj igara ili fotografija i optimizuje kvalitet prikaza i potrošnju baterije. Dodatno, korisnik može precizno da podesi sliku regulisanjem temperature ekrana i pojedinih RGB nivoa.

Zahvaljujući konstantnoj predanosti kompanije LG na pružanju besprekornog audio iskustva na smart telefonima, LG G7 ThinQ nudi najbolje audio inovacije u celoj industriji. Prvi put dostupan u sklopu LG G7 ThinQ telefona, Boombox zvučnik koristi unutrašnjost uređaja kao rezonantnu kutiju za isporuku dvostruko više baseva u odnosu na uobičajene smart telefone, što eliminiše potrebu za eksternim zvučnicima. Kada se postavi na čvrstu površinu ili kutiju, LG G7 ThinQ koristi svoju rezonantnu kutiju kao vufer kako bi još više pojačao efekat basa.

Leave a Reply