TL-Print-ADV-Q32016_640x300px

Istorijat magazina
1999. godine se pojavljuje pod nazivom „Mobilni magazin“ kao prvi i jedini magazin o telekomunikacijama na prostoru Balkana.

2013. godina obeležava novu eru magazina osvežavanjem strukture i promenom naziva u „Tech Lifestyle“. Matično štampano izdanje distribuira se na prostoru Srbije i Crne Gore, a kao jedini magazin o tehnologijama na Balkanu postaje dostupan širom sveta u preko 138 zemalja putem Apple iTunes prodavnice.

Danas Tech Lifestyle kao medij dostupan je u štampanom izdanju, na portalu Tech Lifestyle, na mobilnim aplikacijama za iOS i Android uređaje, u okviru FB aplikacije i na ISSU.COM za ljubitelje velikih monitora.

Tech Lifestyle® je jedini tech-life mesečnik u regionu namenjen svim ljubiteljima tehnoloških inovacija kako u poslovnom svetu, tako i u svakodnevici. Ovo je ujedno i prvo izdanje ove vrste podjednako namenjeno i ženskoj i muškoj populaciji.

Platforme:
Pored štampanog izdanja, Tech Lifestyle® dostupan je u digitalnoj formi korisnicima iPad-a, najpopularnijeg tablet uređaja na svetu – preko Apple iTunes Newsstand-a, najveće svetske „trafike“. Elektronsko besplatno izdanje dostupno je preko Facebook aplikacije i na Issue.com

Teme:
Tech Lifestyle® je tematski podeljen na četiri celine – Gadgets, Home, Trends i Lifestyle. Pored njih, tu su i stalni sadržaji, poput izveštaja sa bitnijih događaja u zemlji i svetu, kolumne naših autora, kao i vodič za kupovinu uređaja koji omogućava čitaocima da lakše dođu do željenog proizvoda.

Priznanja
Iz broja u broj uredništvo magazina sa stručnim saradnicima proglašava najbolje uređaje iz tri segmenta, Top Tech, Editor’s Choice i Best Buy. Pomoću tih priznanja posebno se ističu odabrani proizvodi, i na taj način se čitaocima pomaže prilikom kupovine uređaja.

Dozvola i reproduktovanje:
 Objavljeni sadržaj Tech Lifestyle® web izdanja, Tech lifestyle® štampanog izdanja i Tech Lifestyle® iTunes digitalnog izdanja ne sme se reprodukovati bez prethodne pismene dozvole redakcijskog kolegijuma.
Odricanje od odgovornosti: Izdavač ne snosi odgovornost za istinitost i verodostojnost objavljenih oglasa i reklama.
Logotip Tech Lifestyle® je zaštitni znak u vlasništvu GSM Advertising doo i zabranjeno reprodukovanje u bilo kom obliku ili objavljivanje bez prethodne pismene dozvole GSM Advertising doo.

 

Partneri i klijenti Tech Lifestyle magazina

Partneri-magazina

PRATITE NAS

34,758FanoviSviđa mi se
14,842PratiociPrati nas
9,127PratiociPrati nas
120PretplatniciPretplatite se
q

IGRAČKE ZA MUŠKARCE

Ruski luksuz na ruci – CVSTOS satovi

Kompaniju CVSTOS su 2005. godine osnovali Antonio Teranova i Sasun Sirmakes, i od tada je misija kompanije ostala nepromenjena – kombinacija estetike, visoke tehnologije...

VREME DANAS

Beograd
clear sky
5.3 ° C
6 °
4 °
75%
4.6kmh
0%
Mon
13 °
Tue
21 °
Wed
22 °
Thu
23 °
Fri
26 °