Honor 8 TEST
TL-Print-ADV-Q32016_640x300px

Istorijat magazina
1999. godine se pojavljuje pod nazivom „Mobilni magazin“ kao prvi i jedini magazin o telekomunikacijama na prostoru Balkana.

2013. godina obeležava novu eru magazina osvežavanjem strukture i promenom naziva u „Tech Lifestyle“. Matično štampano izdanje distribuira se na prostoru Srbije i Crne Gore, a kao jedini magazin o tehnologijama na Balkanu postaje dostupan širom sveta u preko 138 zemalja putem Apple iTunes prodavnice.

Danas Tech Lifestyle kao medij dostupan je u štampanom izdanju, na portalu Tech Lifestyle, na mobilnim aplikacijama za iOS i Android uređaje, u okviru FB aplikacije i na ISSU.COM za ljubitelje velikih monitora.

Tech Lifestyle® je jedini tech-life mesečnik u regionu namenjen svim ljubiteljima tehnoloških inovacija kako u poslovnom svetu, tako i u svakodnevici. Ovo je ujedno i prvo izdanje ove vrste podjednako namenjeno i ženskoj i muškoj populaciji.

Platforme:
Pored štampanog izdanja, Tech Lifestyle® dostupan je u digitalnoj formi korisnicima iPad-a, najpopularnijeg tablet uređaja na svetu – preko Apple iTunes Newsstand-a, najveće svetske „trafike“. Elektronsko besplatno izdanje dostupno je preko Facebook aplikacije i na Issue.com

Teme:
Tech Lifestyle® je tematski podeljen na četiri celine – Gadgets, Home, Trends i Lifestyle. Pored njih, tu su i stalni sadržaji, poput izveštaja sa bitnijih događaja u zemlji i svetu, kolumne naših autora, kao i vodič za kupovinu uređaja koji omogućava čitaocima da lakše dođu do željenog proizvoda.

Priznanja
Iz broja u broj uredništvo magazina sa stručnim saradnicima proglašava najbolje uređaje iz tri segmenta, Top Tech, Editor’s Choice i Best Buy. Pomoću tih priznanja posebno se ističu odabrani proizvodi, i na taj način se čitaocima pomaže prilikom kupovine uređaja.

Dozvola i reproduktovanje:
 Objavljeni sadržaj Tech Lifestyle® web izdanja, Tech lifestyle® štampanog izdanja i Tech Lifestyle® iTunes digitalnog izdanja ne sme se reprodukovati bez prethodne pismene dozvole redakcijskog kolegijuma.
Odricanje od odgovornosti: Izdavač ne snosi odgovornost za istinitost i verodostojnost objavljenih oglasa i reklama.
Logotip Tech Lifestyle® je zaštitni znak u vlasništvu GSM Advertising doo i zabranjeno reprodukovanje u bilo kom obliku ili objavljivanje bez prethodne pismene dozvole GSM Advertising doo.

 

Partneri i klijenti Tech Lifestyle magazina

Partneri-magazina

PRATITE NAS

34,857FanoviSviđa mi se
12,316PratiociPrati nas
9,026PratiociPrati nas
311PratiociPrati nas
100PretplatniciPretplatite se

VESTI

q

IGRAČKE ZA MUŠKARCE

VREME DANAS

Beograd
broken clouds
-6.5 ° C
-6.5 °
-6.5 °
96%
2kmh
80%
Thu
-5 °
Fri
-8 °
Sat
-5 °
Sun
-5 °
Mon
-4 °