O Tech X Lifestyle

Istorijat magazina 1999. godine se pojavljuje pod nazivom „Mobilni magazin“ kao prvi i jedini magazin o telekomunikacijama na prostoru Balkana. 2013. godina obeležava novu eru magazina osvežavanjem strukture i promenom naziva u „Tech Lifestyle“. Matično štampano izdanje distribuira se na prostoru Srbije i Crne Gore, a kao jedini magazin o tehnologijama na Balkanu postaje dostupan širom sveta u preko 138 zemalja putem Apple iTunes prodavnice. Danas Tech Lifestyle kao medij dostupan je u štampanom izdanju, na portalu Tech Lifestyle,  putem FB aplikacije i na ISSU.COM za ljubitelje velikih monitora.

Tech Lifestyle® je jedini tech-life mesečnik u regionu namenjen svim ljubiteljima tehnoloških inovacija kako u poslovnom svetu, tako i u svakodnevici. Ovo je ujedno i prvo izdanje ove vrste podjednako namenjeno i ženskoj i muškoj populaciji.

Platforme:
Pored štampanog izdanja, Tech Lifestyle® dostupan je u digitalnoj formi korisnicima iPad-a, najpopularnijeg tablet uređaja na svetu – preko Apple iTunes Newsstand-a, najveće svetske „trafike“. Elektronsko besplatno izdanje dostupno je preko Facebook aplikacije i na Issue.com

Teme:
Tech Lifestyle® je tematski podeljen na četiri celine – Gadgets, Home, Trends i Lifestyle. Pored njih, tu su i stalni sadržaji, poput izveštaja sa bitnijih događaja u zemlji i svetu, kolumne naših autora, kao i vodič za kupovinu uređaja koji omogućava čitaocima da lakše dođu do željenog proizvoda.

Priznanja
Iz broja u broj uredništvo magazina sa stručnim saradnicima proglašava najbolje uređaje iz tri segmenta, Top Tech, Editor’s Choice i Best Buy. Pomoću tih priznanja posebno se ističu odabrani proizvodi, i na taj način se čitaocima pomaže prilikom kupovine uređaja.

Dozvola i reproduktovanje:
 Objavljeni sadržaj Tech Lifestyle® web izdanja, Tech lifestyle® štampanog izdanja i Tech Lifestyle® iTunes digitalnog izdanja ne sme se reprodukovati bez prethodne pismene dozvole redakcijskog kolegijuma.
Odricanje od odgovornosti: Izdavač ne snosi odgovornost za istinitost i verodostojnost objavljenih oglasa i reklama.
Logotip Tech Lifestyle® je zaštitni znak u vlasništvu GSM Advertising doo i zabranjeno reprodukovanje u bilo kom obliku ili objavljivanje bez prethodne pismene dozvole GSM Advertising doo.

 

Partneri i klijenti Tech Lifestyle magazina