Početna Pravila o privatnosti

Pravila o privatnosti

Korišćenjem bilo kog dela Tech Lifestyle portala i svih njegovih delova kompanije “GSM Advertising”, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Tech Lifestyle portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Tech Lifestyle portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Ako ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da ne pristupate i/ili ne koristite ovaj sajt.

Tech Lifestyle portal
Kompanija “GSM Advertising” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Tech Lifestyle portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Tech Lifestyle portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Tech Lifestyle portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.
Tech Lifestyle sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Tech Lifestyle portala koristite na vlastitu odgovornost i Tech Lifestyle se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Tech Lifestyle portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava
Tech Lifestyle polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Tech Lifestyle portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Tech Lifestyle, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je Tech Lifestyle povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi spoljnih stranica
Tech Lifestyle sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
Tech Lifestyle linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici
Tech Lifestyle štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Tech Lifestyle se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Tech Lifstyle može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Tech Lifestyle koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
Tech Lifestyle obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
Tech Lifestyle se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Tech Lifestyle portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Odšteta
Pristajete da obeštetite nas i bilo kog našeg službenika, direktora, zaposlenog, agenta, predstavnika, imaoca licence, dobavljača i provajdera operativnih usluga, na zahtev protiv bilo koje i svake tvrdnje, akcije, postupka, zahteva, štete, gubitaka, obaveza, troškova i izdataka koje smo pretrpeli, a nastalih kao rezultat Vašeg korišćenja sajta, osim u skladu sa ovim uslovima, ili bilo kojim važećim zakonima i propisima.

Virusi, hakovanje, i drugi prekršaji
Ne smete da zloupotrebite sajt uvođenjem, prenosom ili nameštanjem slanja bilo kakvih virusa, loših fajlova, vremenskih i logičkih bombi, keystroke loggera, spajvera (Spyware), advera (Adware) ili drugih materijala koji su napravljeni da na razne načine utiču na rad bilo kog kompjuterskog softvera, hardevra ili telekomunikacione opreme, ili koji utiču na presretanje ili preuzimanje bilo kakvih podataka ili ličnih informacija. Ne smete pokušavati da dobijete neautorizovani pristup sajtu, serveru na kom se on nalazi ili bilo kom serveru, kompjuteru ili bazi podataka koji su povezani sa ovim sajtom. Ne smete napadati sajt odbijanjem usluge (DoS), distribuiranim odbijanjem usluge (DdoS) ili bilo kojim drugim napadom.

Svako kršenje ovih odredbi smatra se krivičnim prekršajem. Mi ćemo prijaviti svako kršenje propisa odgovarajućim pravosudnim organima i sarađivaćemo sa njima na otkrivanju Vašeg identiteta. U slučaju ovakvog prekršaja, Vaša prava da koristite sajt biće momentalno obustavljena.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja je nastala usled DdoS napada, virusa, ili drugih tehnički štetnih materijala koji mogu inficirati Vašu kompjutersku opremu, kompjuterski program, podatke ili drugi materijal zbog korišćenja sajta, preuzimanja bilo kakvog materijala sa sajta ili materijala sa sajtova koji su povezani sa našim.
 
Reklamiranje i sponzorstva
Delovi sajta ili ceo sajt povremeno mogu da sadrže reklame ili sponzorstva. Oglašivači i sponzori su odgovorni da obezbede da je svaki materijal na sajtu u saglasnosti sa važećim zakonima, propisima, i kodeksom ovih uslova. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu grešku ili netačnost ovih reklamnih ili sponzorskih materijala.
 
Modifikovanje i promene pravila
Tech Lifestyle zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Tech Lifestyle može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Tech Lifestyle portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Zakonodavstvo
Uslovi se rukovode i tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Sporovi
Svaki spor koji proizađe ili je povezan sa sajtom, biće podređen isključivoj nadležnosti sudova Srbije u Beogradu.