Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd danas je predstavila najnoviju Galaxy A seriju telefona, odnosno modele A52 i A72, čineći moćne inovacije dostupne svima.

Ova serija korisnicima omogućava da komuniciraju i da se izražavaju uz pomoć vrhunske kamere, da se prepuste besprekornom iskustvu koje nudi moćni displej i da imaju više mira zahvaljujući otpornosti uređaja na vodu i dugotrajnoj bateriji.

Takođe, A serija će još više proširiti mobilno iskustvo, omogućavajući korisnicima da se povežu i sa drugim Galaxy uređajima, poput Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag i Galaxy Tab.

„Samsung želi da svojim korisnicima uvek pruži ono što im je najviše potrebno i za čim žude – i zato je naša misija da Galaxy A serija učini vrhunske inovacije dostupne svima. Modeli telefona A52 i A72 objedinjuju sve najbolje funkcije, inovacije i karakteristike Galaxy porodice, i to po pristupačnim cenama“, izjavio je Dr. TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung je postavio visoke standarde kada su u pitanju kamere pametnih telefona, a u tome ne zaostaju ni modeli Galaxy A52 i A72.

Korisnici sada mogu da prave kristalno jasne fotografije i video snimke, pomoću svestrane četvorostruke kamere od 64MP.
Omiljene trenutke iz 4K videa korisnici mogu za samo par sekundi da pretvore u fotografije visoke rezolucije od 8MP, zahvaljujući 4K Video Snap opciji.

Uz to, Scene Optimizer koristi veštačku inteligenciju da bi postigao najbolji kvalitet fotografija, uz pomoć optimalnih podešavanja za čak 30 kategorija fotografija i pozadina, poput hrane, pejzaža i kućnih ljubimaca.

Bilo da korisnici snimaju najnoviji plesni izazov ili trik sa skejtbordom, OIS (optička stabilizacija slike) zadužena je da fotografije i video snimci budu izoštreni i stabilni.

Nema potebe za izbegavanjem snimanja pri slaboj svetlosti jer Night mode koristi multi-frame procesuiranje slike, tako da je krajnji rezultat odličan čak i u mraku.

Korisnici sada mogu da učine svoje snimke još zabavnijim, uz pomoć AR Emoji i My Filter opcija.
Dodatno, mogu da primenjuju i AR Lenses opcije sa društvene mreže Snapchat, koristeći Fun Mode.

Samsung unapređuje iskustvo i stil vrhunskim displejem i sofisticiranim dizajnom, koji se savršeno uklapa i oslikava životni stil korisnika.

Uz stopu osvežavanja Super AMOLED displeja od 90Hz na Galaxy A52 i A72, korisnici mogu da uživaju u omiljenim sadržajima i skroluju po društvenim mrežama, čak i kada su na otvorenom, zahvaljujući osvetljenju ekrana jačine 800 nita.

Korisnici mogu da snimaju, stvaraju i konzumiraju sadržaje bez brige, zahvaljujući moćnoj bateriji koja traju dva dana. Baterija na A52 modelu ima kapacitet od 4,500mAh, dok ona na A72 ima kapacitet od 5,000mAh.

Galaxy A52 i A72 dolaze sa važnim karakteristikama Galaxy ekosistema, poput stereo zvučnika unapređenih Dolby Atmos tehnologijom i eksterne memorije kapaciteta do 1TB.

Na domaćem tržištu biće dostupni modeli u ljubičastoj, plavoj, crnoj i beloj boji.

Prethodni tekstProvozajte krug sa svog kauča
Sledeći tekstLeteći robot sa veštačkom inteligencijom može da bere voće

Leave a Reply