Kada ga uključite, PuriCare AeroTower odmah kreće sa radom. Na njegovom ekranu možete videti brzinu ventilatora, kvalitet vazduha i statusna obaveštenja koja treba da pratite.

Jedna zgodna stvar je daljinski upravljač koji dolazi sa AeroTower prečišćivačem. On ima magnetski nosač koji će vam pomoći da ga nikada ne zagubite; samo ga prikačite na stranicu prečišćivača kada završite s njim. Daljinski nudi iste kontrole koje imate i preko aplikacije, ali u fizičkoj formi – što uređaj čini lakšim za upravljanje za ljude koji su manje vični tehnologiji.

Možete da kontrolišete brzinu ventilatora, rotiranje i tajmer za spavanje, kao i da podesite svetlinu ekrana, što je idealno za korišćenje u spavaćoj sobi.

Možete odabrati jednu od tri opcije protoka vazduha: Direktan, širok i difuziran. Pored toga imate i deset brzina ventilatora, a svaka je za nijansu glasnija od prethodne. Ako aktivirate Turbo režim, uređaj praktično podesi brzinu na 10 tokom ograničenog vremenskog perioda, a potom se vrati na Auto Fan režim – koji podešava brzinu i nivo filtracije u odnosu na kvalitet vazduha.

Jedna oblast u kojoj se LG PuriCare AeroTower posebno ističe jeste merenje i prečišćavanje vazduha. On ima četiri različita rejtinga za kvalitet vazduha na osnovu čestica u njemu i svaki je označen određenom bojom.

Crvena znači da je kvalitet vazduha loš, narandžasta znači da je kvalitet vazduha nezdrav, žuta znači da je kvalitet vazduha srednje dobar, a zelena je boja koju želimo da vidimo jer ona označava dobar kvalitet vazduha, sa manje od 54 PM10 čestica i manje od 12 PM2.5 i PM1.0 čestica.

Senzor za kvalitet vazduha je sofisticiran i beleži čak i najmanje promene u kvalitetu vazduha. Na primer, kada prođete pored njega nakon što ste se naparfemisali prikazaće privremenu promenu u kvalitetu vazduha.

UVnano tehnologija koju koristi AeroTower je spas. Dok neki prečišćivači vazduha mogu da postanu prilično prljavi – što je jedan od razloga da se zameni filter – AeroTower koristi UV svetlo da očisti lopatice ventilatora od bakterija. Ono radi bez privlačenja mnogo pažnje na sebe, ali održava vaš prečišćivač vazduha bez bakterija koje stvaraju neprijatne mirise.

Uređaj se povezuje sa LG ThinQ aplikacijom koju možete da koristite kao upravljač da promenite režim, brzinu ventilatora, rotaciju i još toga. Možete čak i da podesite svetlinu ekrana iz aplikacije ili da uključite i isključite UVnano tehnologiju.

LG PuriCare AeroTower je 2-u-1 pametni uređaj sa dosta inovativnih, pažljivo osmišljenih funkcija – i daleko je najbolji prečišćivač vazduha.

CENA: $ 549.00

Prethodni tekstPrenosivi elektromotor pretvara svaki bicikl u e-bicikl
Sledeći tekstTOP 5: Pametni kućni mrežni uređaji sa kojima će ceo vaš dom biti povezan

Leave a Reply